Foot_lover
Member
Jel ima kakva koja radi foot feetish a da se dogovara preko instagrama ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskreno kad tražite preko plavog oglasnika...U svojih 29 godina života, nikada još nisam vidio neku našu dominu/model/što god da je,
da nudi pravu foot fetish uslugu, sa lijepim stopalima i da baš nudi nešto zaista primamljivo. Činjenično.
Ne... osim ako ides redom i saljes svakoj poruku da to zelis, ali to na 5000 zrnski mozda dobijes 0,5 posto šanseJel ima kakva koja radi foot feetish a da se dogovara preko instagrama ?
Poslao na njen mail poruku...Kladio bih se da je to ona mala iz dubrave. Isti ili sličan broj, ista slika s čarapama i "ljubim vas".
Što se tiče lickmyfeetallaround je prava cura koja ne radi na bonove. Hahahaha. To je moja najbolja prijateljica, ima 29 god i ja sam glavni i jedini razlog što se oglasila tu.
Pomogni malo sa drugim stranicama, di gledat daj neke upute hahaIskreno kad tražite preko plavog oglasnika...
Okrenite malo druge stranice
Ne... osim ako ides redom i saljes svakoj poruku da to zelis, ali to na 5000 zrnski mozda dobijes 0,5 posto šanse
Je to je Marjana..munja sto na sat,ludara ljecena,trosi se za pare a sad malo glumila dominu....Zaključio sam da bi Black Dalia mogla bit Marijana koja je bila kod onog u Kanadi, kad pogledaš konstituciju tijela to je ona, jedino me buni položaj tetovaža na ključnoj kosti je na lijevoj strani, a Marijana ima na desnoj hmmm dao sam si malo istraživanja u ove vruće dane hahah
Zvao sindi sad veli da ne radi foot fetish...to kak im se digne
Kada dodes tamo ponudi joj 400 i odradit ce,ako zelis preporuku javi se u inbox za sexi damu koja radi footjobZvao sindi sad veli da ne radi foot fetish...to kak im se digne
Nikica prodajem nosene gacice i najlonke plus dostavomdakle uzivo.Pozdrav svima, jel ima netko za preporuciti zensku osobu koja radi usluge foot fetisha u Zagrebu i kakva su iskustva.
Lokacija ?Pozdrav svima,
Alisa s plavog je vrlo dobra, cura je iznimno fit, ima male sise ali kvarcano utegnuto tijelo, radi fantastičan footjob, mala stopala 37/38, noktići ful sređeni uvijek. Jedini je problem što žuri maksimalno i voli stopala kombinirati s rukama tako da preporučam da se prije seanse izdrkate kod nje za vrijeme tuširanja, u suprotnom ste finito za 2 minute.
Na telefon nikad neće reči da nudi foot fetish logično, ali kad dođete u prostor, sve može, ide za 300 kn a nekad čak i za 200 stalnim mušterijama. Preporuka - ne uzimajte termin od sat vremena jer sigurno nećete toliko izdržati i nema višestrukog svršavanja
Masaža
Dvije maserke, nude opuštajuće masaže, mogućnost četverorucne masaže u ugodnom ambijentu.www.oglasnik.hr
Trešnjevka, 2 minute hoda od samog placa. Mislim da je na skroz istoj lokaciji kao i Sindi koja se već spominjala tu, kompanjonke su, ima ih nekoliko. Alisa meni osobno najbrutalnija jer volim te fit mršavice.Lokacija ?
Nope...Masaža, B2B masaža, foot fetish, ostalo brijem ne radi ništaFisting?
Na istoj su lokaciji samo sto sindi da stopala i mozes raditi sa njima sto zelis...Trešnjevka, 2 minute hoda od samog placa. Mislim da je na skroz istoj lokaciji kao i Sindi koja se već spominjala tu, kompanjonke su, ima ih nekoliko. Alisa meni osobno najbrutalnija jer volim te fit mršavice.
Kakva je Sindi? Skine li se ful ili? Jel dolazi više od masaže i fetiša u obzir kod nje? Vidim po slikama da skroz dobro izgleda...Na istoj su lokaciji samo sto sindi da stopala i mozes raditi sa njima sto zelis...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|