Nije fake koliko znam , nije isprobano iako u planunetko je negdje napisao da je navodno fake
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije fake koliko znam , nije isprobano iako u planunetko je negdje napisao da je navodno fake
Ajde onda pa nam javiNije fake koliko znam , nije isprobano iako u planu
a koliko uzima samo za foot, ili se jos da dogovoritMasaža
Pozdrav! Trebaš se opustiti? Nazovi I dođi. Isključivo za ozbiljne muškarce 35 +. Ako se ne javim odmah, imaj…www.oglasnik.hr
Dogovor: relativno lagan. kažeš želje, ona kaže cijenu.
Prostor: sama u iznajmljenom stanu, nije nešto fancy, ali je čisto.
Higijena: ok. stan čist, wc čist, list ručnik, nudi tuširanje.
cura: pričljiva, simpa, opuštena, baš smo fora razgovarali i prije i poslije. ma i za vrijeme! normalne visine, predivne umjetne sise, slatko lice, simpa osmijeh. zgodna!
Stopala: mala i iskreno, za moj ukus, najlošiji dio njenog tijela. nekako zdepasta, neravijena.
Akcija: trudi se, susretljiva, surađuje, opusti te, nije previše opterećena vremenom.
Opći dojam: tko voli pričljive i simpa cure kod koje će se osječat jako ugodno, go for it. plus, sise su stvarno lijepe! sve igrice stopalima su dopuštene i dobrodošle, ako treba i namazat će lak u boju koju želite. ako nešto specifično želite, slobodno pitajte, cura je stvarno jako ok.
Radno vrijeme: nisam pitao. ja sam ju uhvatio oko 18h.
Ponoviti: nisam siguran, nisu mi stopala baš nešto
sve je stvar dogovoraa koliko uzima samo za foot, ili se jos da dogovorit
Nebudi bitanga, gore sam napisao recenziju o foot fetishu Tine i kakav je dojam, rađe odi kod neke i ti napiši recenziju da i mi imamo koristi nekea koliko uzima samo za foot, ili se jos da dogovorit
Ja sam ju zvao isto neki feeling mi govori da nije neka usluga al eto možda i odem htio sam ić žarko kod ženske nezz kako se zove ali joj oglas ide "Lijepa žena" ne javlja se, zvao ju jedno 10 puta, zvao sam i Saru plavušu 44 godine oglas isto 400 kn traži previše za foot fetish a upitna usluga tj njena stopala jer uopće nema slike stopala u oglasu..Masaža, foot fetish. *Dođi i opusti se kao nikad*
Cao momci moji ! **Citajte oglas plsssss** NO SEX ! NO SEX ! Radim masaže, foot fetish (ko voli). Imam 25 godina,…www.oglasnik.hr
Evo neke nove izgleda. Zvao, traži 400 kn za pola sata foot seanse. Kaže da je kod Britanca na Ilici. Bio nisam, barem ne još..
Kladio bih se da je to ona mala iz dubrave. Isti ili sličan broj, ista slika s čarapama i "ljubim vas".Masaža, foot fetish. *Dođi i opusti se kao nikad*
Cao momci moji ! **Citajte oglas plsssss** NO SEX ! NO SEX ! Radim masaže, foot fetish (ko voli). Imam 25 godina,…www.oglasnik.hr
Evo neke nove izgleda. Zvao, traži 400 kn za pola sata foot seanse. Kaže da je kod Britanca na Ilici. Bio nisam, barem ne još..
Je to je ona mala iz CucerjaKladio bih se da je to ona mala iz dubrave. Isti ili sličan broj, ista slika s čarapama i "ljubim vas".
Što se tiče lickmyfeetallaround je prava cura koja ne radi na bonove. Hahahaha. To je moja najbolja prijateljica, ima 29 god i ja sam glavni i jedini razlog što se oglasila tu.
Kakva je?Je to je ona mala iz Cucerja
Nisam bio kod nje, ali slika u autu s bijelim carapama je 100% ista s oglasa u cucerju. I ono "ljubim vas".Je to je ona mala iz Cucerja
Evo sada je ako ništa drugo u samom centru grada Nogice ima lijepe barem ovako na fotkamaNisam bio kod nje, ali slika u autu s bijelim carapama je 100% ista s oglasa u cucerju. I ono "ljubim vas".
Curka stvarno ima extra stopala! Nije fake
Netko tko je bio, može recenzija neka s više info?Curka stvarno ima extra stopala! Nije fake
Samo foot fetish bez foot joba, nemozes drugo dirati osim stopala i svrsavanje sa strane u papir.... ne po stopalima, prstici su predivni ali .... tko voli nek izvoliNetko tko je bio, može recenzija neka s više info?
Ma kakvo je to sranje, nisam lud da u papir i još bez jobaSamo foot fetish bez foot joba, nemozes drugo dirati osim stopala i svrsavanje sa strane u papir.... ne po stopalima, prstici su predivni ali .... tko voli nek izvoli
Da, a taj mail iz registracije u oglasu imenom "sexyzeljko" pari jebozovno i autenticno za popiz...ithttps://ljubavni-oglasnik.net/oglasi/detalji/lickmyfeetallaround/oglas.php?id=186329&cid=66
Evo da podijelim sa vama svoje iskustvo od jucer. Stupili smo u kontakt preko maila, pristojna, uljudna i dogovor je bio brz i jednostavan. Kad sam usao unutra prvo smo malo popricali, popili brzinsku kavu i onda krenuli sa seansom. Stopala su odlicna a mogao sam birati zelim li carape, stikle itd. i birao sam boju laka. Zenska je full simpa, atmosfera je bila opustena i nakon seanse smo jos malo popricali prije nego sto sam se pokupio. Sve u svemu super iskustvo i definitivno cu ponoviti.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|