Zenska je blago čudna preko telefona, nekonkretna, navodi na adresu kod crkve u Cucerju koje se nalazi u 3 p. materine. Dodem tamo, pisem poruku, zovem. Ona ništa, niti se javlja niti odgovara, da bi mi se nekako javila na wapp nakon 15 minuta, a u pozadini neka derišta se čuju, valjda mladi brat kao sto kažeš. Ja joj slikam da sam tamo, ona nešto komplicira. Skuzim ja jbt pa to je vjerojatno neka klinka. Čekam tamo i mislim si pa jos ce mi dovesti neke likove da me prebiju i opljačkaju kolko to mjesto čudno izgleda te brze bolje odem ja od tamo i napisem joj da se to tak ne radi. Prvo je čekam dok se odazove i njezino prenemaganje tak da te kužim da si vjerojatno dobio lošu uslugu. Eto jbg desilo ti se, no mogao sam i ja tako biti oštećen za 400 kuna, Al fala na recenziji. Ekipa, mala je neozbiljna i izbjegavajte ju. Nek se nauci pameti.Masaza, foot fetish, rucni zavrsetak! Ljubim vas i cekam
Masaza, foot fetish, rucni zavrsetak! U tangicama i samostojecim carapicama 25 godina Dodite i opustite se kao nikada…www.oglasnik.hr
Dragi ljudi da podijelim sa vama
Dogovor u pola 8 ni blizu g dubrave, 15 min dalje, naravno kasni jer nije doma jedno pola sata, po glasu jako mlada.Jedva ona to meni uspijela objasnit dolazim ispred kuce valjda u obnovi od potresa kao izaci ce ona da stanem u neku travu.Izgled djevojka od 45 kila blago neuredna vodi me u sobu valjda od brata mlađeg.Dvije JNA tetovažice u tangicama i nekim carapama i krece mackanje katastrofalno.Sve ovo vrijeme nije 5 rijeci progovorila, blijed pogled bez emocija.Kao okrecem se krece drkica i foot fetish je taj da ona jednim stopalom drži jaja dok drugom rukom drka.Pitao sam je jel može skinut carape, NE! Kao sve piše u oglasu, dirat ju mos sam po nogama.Krece agonija drkanja i jedva uspijem svrsit...Vodi me van iz kuce neki pas naskace liže mi ruku pozdravljam valjda nekog njenog ona izlazi samnom u tim carapama užas..opet sam kreten bacio 400 kuna zgazio ih i pljunuo jebem ti život ali eto ja sam da ne morate vi živjeli