KrugeDi je lokacija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KrugeDi je lokacija
Hvala
Koja je cijena i kakva je u faciOdlicna,mozes sve
Fala prijatelju,bogami bi se moga zaletiti iz dalmacije za zg...Slatka,500 800
Bio u blizini, nazvao, dogovorio sve i rekao da stizem za 15 min. Dosao ispred zvao pola sata kao budala i otisao. Kasnije se javila i rekla da je imala klijenta. Nakon mog pitanja zasto mi je onda rekla da je ok da dodem za 15 min i da je dogovoreno samo je poklopila slusalicu. Vrlo neozbiljno i bezobrazno.Oglas? Hel bio tko kod Barbare na kvatricu na foot fetishu?
Kakva je dotična Josipa? Nudi foot fetish kompletno ili? Meni se ne javlja.NOVA cura 24 godine u gradu
Info na broj ili wap
+385 97 646 2537
JOSIPA
U vise tema odnosno lokacija je stavio to. Vjerojatno fejkKakva je dotična Josipa? Nudi foot fetish kompletno ili? Meni se ne javlja.
Koliko si platio?Jucer mi sindi sa po napravila footjob,ugodno iznenaden,ljepa stopala i zna jako dobro.Dogovor kod nje bio,preko moba rekla samo masaza a tamo sasvim druga prica
Koliko ti je uzela? Pričamo o Sindi iz Žumberačke? Bio sam kod nje više puta i super je cura da, nisam ju još pitao za više ali za footjob bi mogao, da li ima itko da ju je karao ili da mu je radila blowjob?Jucer mi sindi sa po napravila footjob,ugodno iznenaden,ljepa stopala i zna jako dobro.Dogovor kod nje bio,preko moba rekla samo masaza a tamo sasvim druga prica
O njoj pricam,mozes se sve dogovoriti sa njom u prostoru,bar sam ja,lak i brz dogovorKoliko ti je uzela? Pričamo o Sindi iz Žumberačke? Bio sam kod nje više puta i super je cura da, nisam ju još pitao za više ali za footjob bi mogao, da li ima itko da ju je karao ili da mu je radila blowjob?
Traži pare unaprijed.Jel zna itko išta o ovoj:
Drkanje stopalima
Jel znate neku koja ovo radi? Preferabilno do kraja, svršavanja po stopalima :Pforum.ljubavni-oglasnik.net
Pitao te čovjek koliko ti je uzela! On u kope, ti u špadeO njoj pricam,mozes se sve dogovoriti sa njom u prostoru,bar sam ja,lak i brz dogovor
HahaPitao te čovjek koliko ti je uzela! On u kope, ti u špade
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|