Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi dogovorio i masažu ili samo foot fetish? Kako si uopće došao do toga, većini maserki kad to spomeneš kao da si im šamar opalio...
Jel Maja Zagorska ima približno takva stopala?Za usamljene !
Ana 168/56/3, privlačna i šarmantna dama 35 god., svojom vedrinom i maštovitošću upotpunit će tvoje vrijeme dolaskom u…www.oglasnik.hr
Zna li tko što o ovoj dami? Stopala su mljac
Slika je skinuta s neta, rečeno je već.Za usamljene !
Ana 168/56/3, privlačna i šarmantna dama 35 god., svojom vedrinom i maštovitošću upotpunit će tvoje vrijeme dolaskom u…www.oglasnik.hr
Zna li tko što o ovoj dami? Stopala su mljac
Pozz javi se u inboxBio sa curom sa smokve,prekrasna stopala,ako kog zanima javite se u inbox
Bilo bi super da za stopala pisete jeste li isli na lizanje stopala ili footjob jer je razlika nebo i zemlja, a vjerujem da se malo kome svida oboje. Ja bi osobno probao footjob, ali ne zelim lizat stopala, niti da se meni lizu.Maja atraktivna djevojka 26 g., pruža vrhunsku masažu
MAJA atraktivna djevojka 26 g., pruža vrhunsku masažu. Diskrecija zajamčena.www.oglasnik.hr
Dogovor: lagan, u komikaciji jako ljubazna
Prostor: sama u iznajmljenom stanu u novijoj zgradi. čisto!
Minus: spustila se po mene do ulaza u zgradu, što nije baš diskretno
Higijena: ok, ručnik čist, ona je otiširala stopala nakon što smo završili
Maja: vitka, plava, visoka, godina malo više od reklamiranih 26
Stopala: velika (kaže 40, mislim da je bliže 41-42), njegovana (crveni lak), meni osobno jako lijepa
Akcija: ne požuruje, surađuje, osječao sam se jako ugodno
Opći dojam: tko voli veća stopala, super. povoljnija (klasa 200 za stopala) od nekih cura s oglasnika koje su zabrijale da je 600 razumna cijena za foot fetish.
Radno vrijeme: radnim danom u jutarnjim satima
Ponoviti: možda ne odmah, al u budućnosti svakako!
Bilo bi super da za stopala pisete jeste li isli na lizanje stopala ili footjob jer je razlika nebo i zemlja, a vjerujem da se malo kome svida oboje. Ja bi osobno probao footjob, ali ne zelim lizat stopala, niti da se meni lizu.
To je star oglas cca 4,5 godFoot fetish
Foot fetish, zanosna plavuša 26 g., očaravajućeg izgleda 167/57/4, br.stopala 37, nudi vrhunski foot fetish, nešto…www.oglasnik.hr
Jel zna netko gdje je?
Nije Tyryana, nego cura koja je radila u njenom prostoru!!To je Tyranna. Otišla je u Njemačku.
Nece se vratit jer je u Švedskoj. Time se bavila jako kratko cca pol godine. Oprema ,kostimi, obuca nisu bili njezini nego od TyryaneBio sam s njom prije nekih 4..5g radila je i netragom nestala
Dobio sam i njen privatni broj kad je bila solo pa smo uzivali
Inace stvarno lijepa i.njegovana stopala ima..mirisljava ukusna bas ono za pratice polizat
Puno razne opreme u stanu od stikla kostima i da nenabrajam
Ako se opet vrati na scenu....zelim te nogice opet osjetiti
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|