Foot fetish

Dubrovnik i okolica volio bi upozšnat damu,curu s lijepim,urednim stopalima..Stvarno drag,normalan ok decko, samo mi pruzi priliku,prvi put ovo radim imam jaki fetish..Ok izgledam,visok 186cm,vitkije misicave gradje

Pozdrav ljudi,
Jel ima neka ok cura u ZGu ili okolici sa stavarno lijepim stopalima za foot fetish, jer sve ove oglase koje vidim, stopala budu od žena sa 50 plus i debela i prsti ko cvarci nabijeni itd.
Ako neko zna za neku mlađu ženu do 45 sa finim stopalima uvelike bi cjenio link/kontakt, može i u inbox.
Posalao sam mail onoj curi iz siska koja se su spominjala, ali nema odgovora...

Bilo bi se ljepo opet družiti s njom.
Bio sam s njom prije nekih 4..5g radila je i netragom nestala
Dobio sam i njen privatni broj kad je bila solo pa smo uzivali
Inace stvarno lijepa i.njegovana stopala ima..mirisljava ukusna bas ono za pratice polizat
Puno razne opreme u stanu od stikla kostima i da nenabrajam
Ako se opet vrati na scenu....zelim te nogice opet osjetiti

Bio sam s njom prije nekih 4..5g radila je i netragom nestala
Dobio sam i njen privatni broj kad je bila solo pa smo uzivali
Inace stvarno lijepa i.njegovana stopala ima..mirisljava ukusna bas ono za pratice polizat
Puno razne opreme u stanu od stikla kostima i da nenabrajam
Ako se opet vrati na scenu....zelim te nogice opet osjetiti
Bio sam s njom prije 5-6 godina. Nažalost samo jedanput. Taman je onda bila nestala, nedugo od kad sam bio. Baš je bila super. Ako se ne varam bila je tamo gore negdje malo dalje od svetog duha. Brutalna mala 🥺🥺

Ona je bila top topova i baš posvećena footfetishu i općenito tretmanu..... Zato sam i pitao ako zna netko gdje je nestala ili možda radi na nekom drugom broju

Dogovor: lagan, u komikaciji jako ljubazna
Prostor: sama u iznajmljenom stanu u novijoj zgradi. čisto!
Minus: spustila se po mene do ulaza u zgradu, što nije baš diskretno
Higijena: ok, ručnik čist, ona je otiširala stopala nakon što smo završili

Maja: vitka, plava, visoka, godina malo više od reklamiranih 26
Stopala: velika (kaže 40, mislim da je bliže 41-42), njegovana (crveni lak), meni osobno jako lijepa

Akcija: ne požuruje, surađuje, osječao sam se jako ugodno

Opći dojam: tko voli veća stopala, super. povoljnija (klasa 200 za stopala) od nekih cura s oglasnika koje su zabrijale da je 600 razumna cijena za foot fetish.

Radno vrijeme: radnim danom u jutarnjim satima
Ponoviti: možda ne odmah, al u budućnosti svakako!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh