Nisi krezuba već si bezuba , a baba jesi i sto se vise raspravljaš , imaš 50+ god , to su godine babe .Kao prvo nisam krezuba niti sam baba ,možeš me popljuvati to ti ništa ne pomaže.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi krezuba već si bezuba , a baba jesi i sto se vise raspravljaš , imaš 50+ god , to su godine babe .Kao prvo nisam krezuba niti sam baba ,možeš me popljuvati to ti ništa ne pomaže.
Prije je malo bilo, tako ali kad ga krene usisavat, bar kako meni godi jako je lijepo.Nisi krezuba već si bezuba , a baba jesi i sto se vise raspravljaš , imaš 50+ god , to su godine babe .
obećano je, hoce li biti nitko ne zna kako izgleda tko nije bio.Mirela hocemo tvoje slikice na oglasniku!
Lepa ne uzrujavaj se,bio sam samo jednom ali zaista si hebozovna i slatka...i prije svega poštena jer ne brojiš minute niti čitaš jutarnji dok je netko kod tebeKao prvo nisam krezuba niti sam baba ,možeš me popljuvati to ti ništa ne pomaže.
Za svoje godine izgleda solidno . Nema celulita , cvrsto , zategnuto i krupno .Prije je malo bilo, tako ali kad ga krene usisavat, bar kako meni godi jako je lijepo.
Baba ili ne ona je u dobrom stanju ako cemo to tako zvati baba.
PS : obećala je slike pa mislim da 30% ekipe odavde ce otici.
Ma nisam uopce krupna ,neznam kad si bio zadnji put,a što se tiče higijene uvjek koristim listerine za ispiranje usta.Za svoje godine izgleda solidno . Nema celulita , cvrsto , zategnuto i krupno .
Takve je gradje , krupna žena sa svim potrebnim atributima .
Najveći nedostatak je dentalne prirode jer je posao kojim se bavi uzeo svoj danak . Previše je tu bakterija i virusa koji su utjecali ba zdravlje usne šupljine .
Dolje je jako uska , možda jedna od najužih žena koje sam probao , a probao sam mnoge . Mirelu ne možete jebat s mlohavom cunom , za nju treba tvrdi k…C.![]()
Joj da su sve kao ja bilo bi super vjeruj mi.Lepa ne uzrujavaj se,bio sam samo jednom ali zaista si hebozovna i slatka...i prije svega poštena jer ne brojiš minute niti čitaš jutarnji dok je netko kod tebe![]()
Baby odlična si,vidimo se ponovo uskoroJoj da su sve kao ja bilo bi super vjeruj mi.
Krupna si jubice , to ne znaci da si debela . Ima te na svim mjestima , ljudi to vole i ne zabrinjavaj se zbog toga .Ma nisam uopce krupna ,neznam kad si bio zadnji put,a što se tiče higijene uvjek koristim listerine za ispiranje usta.
Ajd ne smaraj zenu,sta te boli kuracNisi krezuba već si bezuba , a baba jesi i sto se vise raspravljaš , imaš 50+ god , to su godine babe .
Ne znam te a ovim kretenima se ne pravdaj uopste ako te put nanese za Tuzlu nekad javi se.Zadnih godina sam smršala u treningu sam ,a ono što nije bilo ok to sam popravila.
koliko je sat druzenja s tobom?Zadnih godina sam smršala u treningu sam ,a ono što nije bilo ok to sam popravila.
Joj da su sve kao ja bilo bi super vjeruj mi
Ne znam te a ovim kretenima se ne pravdaj uopste ako te put nanese za Tuzlu nekad javi
100 e za sve info.nazvati.koliko je sat druzenja s tobom?
Ma laže nije me uopče vidio par godina tako da nema pojma kako izgledam i koliko imam godinaAjd ne smaraj zenu,sta te boli kurac
Ma idiotiMa laže nije me uopče vidio par godina tako da nema pojma kako izgledam i koliko imam godina
U 2 godine sam smršala 15 kilograma i sad imam 69 sad neznam dal je to krupno na visinu 171.cm.Krupna si jubice , to ne znaci da si debela . Ima te na svim mjestima , ljudi to vole i ne zabrinjavaj se zbog toga .
Dobronamjeran savjet , makni se s foruma , ne pitaj me zašto , znam sto ti govorim . Tebi ne treba PR , ne treba ti reklama , ne treba ti
Ma Mirela zasto se uopce zajebajes i objasnjavas. Ocito je da si ok osoba,zgodna.Pusti budale i zivi zivotU 2 godine sam smršala 15 kilograma i sad imam 69 sad neznam dal je to krupno na visinu 171.cm.
U 2 godine sam smršala 15 kilograma i sad imam 69 sad neznam dal je to krupno na visinuMirelice ,Mi koji smo bili kod tebe znamo da je bilo odlično i netreba te brinuti razna pisanja o tebi .U 2 godine sam smršala 15 kilograma i sad imam 69 sad neznam dal je to krupno na visinu 171.cm.
Samo preporuka svima koji nisu bili kod tebe ,nek te posjete.
Vidimo se opet
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|