Erotik djevojka - Mirela

Nisam ja rekao da karam, ali tko voli nek izvoli ako ona to dopusti.
nisam bio kod Mirele iskreno, ali u planu je. A na tebi je onda što ti želiš ili ne želiš i što ti cura dopusti realno. ne trebaš osuđivati tko šta voli i što riskira time.
Da cura ne pazi na sebe i redovito ne ide na preglede,sigurno ne bi 'riskirala' jer sigurno ima i svoj privatni intimni život s njom nekim bitnim

Da cura ne pazi na sebe i redovito ne ide na preglede,sigurno ne bi 'riskirala' jer sigurno ima i svoj privatni intimni život s njom nekim bitnim
Ma kakav privatni intimni život, još da ima nekog kuronje da skače po njoj nakon što popuši i izjebe ju deset kurčeva dnevno 😂😂😂
Taj njen intimni drug bio bi suhoga kurca i tu na forumu bi tražio pičke.
To je po onoj narodnoj: POSTOLAROVA DJECA BOSA HODAJU 😂

Ma kakav privatni intimni život, još da ima nekog kuronje da skače po njoj nakon što popuši i izjebe ju deset kurčeva dnevno 😂😂😂
Taj njen intimni drug bio bi suhoga kurca i tu na forumu bi tražio pičke.
To je po onoj narodnoj: POSTOLAROVA DJECA BOSA HODAJU 😂
Kao prvo nemam 10 kljenata jer nebi mogla,imam privatni život i imam još i djete,znači ovo što si napisao ništa nije istina.

Moram biti iskren,čekam Mirelicu na pušku već duže vrijeme,kaže se strpljen spašen,ali sve recenzije idu njoj u prilog ,i daje se zaključiti iz dosadašnjih priča da je dotična jedna od boljih ponuda općenito od Hrvatskog jebodroma ,mjerilo love i iskustva

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh