Erotik djevojka - Mirela

Prije je malo bilo, tako ali kad ga krene usisavat, bar kako meni godi jako je lijepo.
Baba ili ne ona je u dobrom stanju ako cemo to tako zvati baba.

PS : obećala je slike pa mislim da 30% ekipe odavde ce otici.
Za svoje godine izgleda solidno . Nema celulita , cvrsto , zategnuto i krupno .
Takve je gradje , krupna žena sa svim potrebnim atributima .
Najveći nedostatak je dentalne prirode jer je posao kojim se bavi uzeo svoj danak . Previše je tu bakterija i virusa koji su utjecali ba zdravlje usne šupljine .
Dolje je jako uska , možda jedna od najužih žena koje sam probao , a probao sam mnoge . Mirelu ne možete jebat s mlohavom cunom , za nju treba tvrdi k…C.🤗

Za svoje godine izgleda solidno . Nema celulita , cvrsto , zategnuto i krupno .
Takve je gradje , krupna žena sa svim potrebnim atributima .
Najveći nedostatak je dentalne prirode jer je posao kojim se bavi uzeo svoj danak . Previše je tu bakterija i virusa koji su utjecali ba zdravlje usne šupljine .
Dolje je jako uska , možda jedna od najužih žena koje sam probao , a probao sam mnoge . Mirelu ne možete jebat s mlohavom cunom , za nju treba tvrdi k…C.🤗
Ma nisam uopce krupna ,neznam kad si bio zadnji put,a što se tiče higijene uvjek koristim listerine za ispiranje usta.

Ma nisam uopce krupna ,neznam kad si bio zadnji put,a što se tiče higijene uvjek koristim listerine za ispiranje usta.
Krupna si jubice , to ne znaci da si debela . Ima te na svim mjestima , ljudi to vole i ne zabrinjavaj se zbog toga .
Dobronamjeran savjet , makni se s foruma , ne pitaj me zašto , znam sto ti govorim . Tebi ne treba PR , ne treba ti reklama , ne treba ti PO .

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh