Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takvi odgovaraju, za 5 minuta si gotof i brisTeta Mirela imam 26 god jel bi bio problem da i ja svratim ili idu samo stariji
Svi su dobrodošli kulturni i pozitivni .Takvi odgovaraju, za 5 minuta si gotof i bris
Jos da stavi novi oglas da vidim promjenu nakon 4 godine, pa da odem.
Steta, ja sam bio prije 4 god.Iskreno dosta gospod.dolazi iz foruma al na žalost ne žele komentirati,ako neko želi tko je bio u zadnje vrjeme neka komentira.
Evo kada ste se svi raspisali i ja ću ostaviti recenziju. Bio prije cca mjesec dana, doček u vrućim hlačicama na hodniku, standardno popravljanje otirača, ali nažalost ne kako je netko ranije bio opisao. Prostor ok, Mirela vedra i nasmijana i spremna za akciju nakon tuširanja... Matirala me oralom, odličan 10/10, vraćam se svakako u nadi da će ovoga puta od otirača krenuti akci
Znam, a jesi vidjela kaj sam zadnje napisao?Uvjek si dobrodošao.
Ma to znam, mislio sam na saginjanje prilikom popravljanja otiračaTo nije moguće uvjek je još neko na katu osim mene.
Kod tebe je kvaliteta uvijek na nivou.Moram doci do tebe na jedno lijepo druzenje.Ovih dana.Kvaliteta je katastrofa malo je dobrih žena koje ulože truda .Zato se ide kod provjerenih,od kad se družim na ovaj način s ljudima ni jedanput nije se desilo da nisam 100 truda uložila od higijene ,dočeka u lijepoj garderobi i dobrom raspoloženju.
Nisi krezuba već si bezuba , a baba jesi i sto se vise raspravljaš , imaš 50+ god , to su godine babe .Kao prvo nisam krezuba niti sam baba ,možeš me popljuvati to ti ništa ne pomaže.
Prije je malo bilo, tako ali kad ga krene usisavat, bar kako meni godi jako je lijepo.Nisi krezuba već si bezuba , a baba jesi i sto se vise raspravljaš , imaš 50+ god , to su godine babe .
obećano je, hoce li biti nitko ne zna kako izgleda tko nije bio.Mirela hocemo tvoje slikice na oglasniku!
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|