Erotik djevojka - Mirela

Iskreno dosta gospod.dolazi iz foruma al na žalost ne žele komentirati,ako neko želi tko je bio u zadnje vrjeme neka komentira.

Iskreno dosta gospod.dolazi iz foruma al na žalost ne žele komentirati,ako neko želi tko je bio u zadnje vrjeme neka komentira.
Steta, ja sam bio prije 4 god.
Oral je bio za mene jako dobar, matiran sam bio kroz 5 min, sex nisam ni.mogao.

Drugi put je u doggiju vrhunski bilo.
Posle i nisam bio tu, sad povremeno odem kod svojih provjerenih, culi smo se bili prije 30 dana ali vi niste mogli u određenom terminu. Pa sam otisao dalje.

Zato komentiram vezano za slike.
Ne bi bilo lose imati osobne fotografije.

velika ponuda a malo kvaliteta pa mi se i ne isprobava niti ide opet na neviđeno.
Vise idem na preporuku.

Pozz Mirela

Sve pohvale za Mirelicu,bio sam pred 3 god .dočekala me je kao kralja u halterima,nasmijana vedra i raspoložena za obostrano zadovoljstvo,oral vrhunski,jezikom je čuda radila,nekoliko poza smo izmjenili,meni osobno dogistajl je bio najbolja,u toj pozi kad ti se namjesti ni rajske odaje ti ne padaju na pamet ,guza utegnuta ,a ona se željno uživi kao da je posljednji put.Nakon finiširanja po krasnim cicama koje je podržavala rukama i željno očekivala tople mlazove,slijedio je topli tuš i pranje alatke,ostalo je još vremena da mi miluje mačka i ljubi me po vratu dok mi istekne vrijeme u kome mi je bila na raspolaganju.
Pusa za Mirelicu

Evo kada ste se svi raspisali i ja ću ostaviti recenziju. Bio prije cca mjesec dana, doček u vrućim hlačicama na hodniku, standardno popravljanje otirača, ali nažalost ne kako je netko ranije bio opisao. Prostor ok, Mirela vedra i nasmijana i spremna za akciju nakon tuširanja... Matirala me oralom, odličan 10/10, vraćam se svakako u nadi da će ovoga puta od otirača krenuti akcija 😉

Evo kada ste se svi raspisali i ja ću ostaviti recenziju. Bio prije cca mjesec dana, doček u vrućim hlačicama na hodniku, standardno popravljanje otirača, ali nažalost ne kako je netko ranije bio opisao. Prostor ok, Mirela vedra i nasmijana i spremna za akciju nakon tuširanja... Matirala me oralom, odličan 10/10, vraćam se svakako u nadi da će ovoga puta od otirača krenuti akci

Kvaliteta je katastrofa malo je dobrih žena koje ulože truda .Zato se ide kod provjerenih,od kad se družim na ovaj način s ljudima ni jedanput nije se desilo da nisam 100 truda uložila od higijene ,dočeka u lijepoj garderobi i dobrom raspoloženju.
Kod tebe je kvaliteta uvijek na nivou.Moram doci do tebe na jedno lijepo druzenje.Ovih dana.

Nisi krezuba već si bezuba , a baba jesi i sto se vise raspravljaš , imaš 50+ god , to su godine babe .
Prije je malo bilo, tako ali kad ga krene usisavat, bar kako meni godi jako je lijepo.
Baba ili ne ona je u dobrom stanju ako cemo to tako zvati baba.

PS : obećala je slike pa mislim da 30% ekipe odavde ce otici.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh