Erotik djevojka - Mirela

Dakle, žena je sama priznala da se karala bez kondoma, ali sada više ne, jer se opametila :rolleyes: (vidi str 19. teme i par početni stranica...), a vi navalili ko mutavi. Fakat ne kužim. WTF!!!

Joj kako si pametan ,neznaš ti ništa niti razumiješ ništa tvoj nadimak sve govori o tebi.
Pa, jesi li se karindžala bez kondoma ili nisi? To je retoričko pitanje, jer si već priznala sama da jesi, tako da ne znam što sam pogrešno napisao?
Samo želim poručiti forumašima (a vidim da se napalilo i staro i mlado): "Pamet u glavu ljudi (ali ne u glavić)". Pročitajte sve postove u temi, prije nego navalite.
Pa, tko voli nek izvoli.

Ne poznaješ me a komentiraš ti se nikad nisi sexao bez prezervativa? Ako i jesam (ne često)ne znači da je sada tako.Ideš kod ginekologa i pregledaš se ja sam možda zdravija i držim do higijene više od tebe
Nakon svega pročitanog, nemam niti želju upoznati te.
Od takvih koje daju bez kondoma, bježim glavom bez obzira.
U ovom poslu bi korištenje kondoma trebalo biti uobičajeni standard.
O čemu pričamo, jbt.
S ovim završavam. Pametnom, dosta.

Dakle, žena je sama priznala da se karala bez kondoma, ali sada više ne, jer se opametila :rolleyes: (vidi str 19. teme i par početni stranica...), a vi navalili ko mutavi. Fakat ne kužim. WTF!!!
eto nek' si ti nama rek'o... sad mi nećemo ići kod Mirele. :)
jel tebe tko sili da ideš kod nje? zadrži to glupo mišljenje za sebe i odi gdje ti paše, a ne srat bezveze.

Dobre mačke zagrebačke, ko punjene paprike bile sve ove starije sa PO, sad nakon desetljeća prodaju maglu vama mlađima 🤣🤣🤣🤣🤣

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh