Ja bih bio kus i sve bi cistio molim vas ako moze neki kontaktTi kao navodni sub moras bit kus i slusat kad dodes na seansu jer i sluzis samo za takve stvari da cistis svojim jezikom....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih bio kus i sve bi cistio molim vas ako moze neki kontaktTi kao navodni sub moras bit kus i slusat kad dodes na seansu jer i sluzis samo za takve stvari da cistis svojim jezikom....
Jesi bio kod nje?Ja cu danas ici ako se uspijemo dogovoriti za vrijeme.
Ne znam što da to kažem.Danas ujutro sam u ZG
Dali imate koju za preporucit?
Ostale sigurno ne valjaju. Samo kod te jedne se isplati probati.Danas ujutro sam u ZG
Dali imate koju za preporucit?
Nije te blokirala, nego joj je izbrisan profil. Maknula se sa Fetajel aktivna na fetu EvelynAbsint? blokirala me pa ne viidm
steta, ona je bila medu zanimljivijima, jedino teska za susretNije te blokirala, nego joj je izbrisan profil. Maknula se sa Feta
Ako možeš odvojiti malo vremena, napiši dojmove o Iris i Emi.Da li netko moze preporuciti iz iskustva dominu iz Slovenije? Osobno sam bio kod Eme i Iris ali probao bi jos neku. Na fetu ih ima dosta ali vecini se naravno ne vidi lice, a i pristup i nastup mi je dosta bitan. Ako netko ima preporuku moze i u privatnoj poruci poslati ako ne zeli ovdje. Hvala
Iris je iz Kopra? Ili?Da li netko moze preporuciti iz iskustva dominu iz Slovenije? Osobno sam bio kod Eme i Iris ali probao bi jos neku. Na fetu ih ima dosta ali vecini se naravno ne vidi lice, a i pristup i nastup mi je dosta bitan. Ako netko ima preporuku moze i u privatnoj poruci poslati ako ne zeli ovdje. Hvala
Čini se da ih ni nema.Jel mi moze neko reci koje domine su trenutno aktivne u Zagrebu, jer ja ne mogu naci ni jednu a da ju uspijem kontaktirat nakraju...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|