Crna123
New member
Pozz tek sam stavila oglas,nije zasadaNetko slučajno bio kod dotične?
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozz tek sam stavila oglas,nije zasadaNetko slučajno bio kod dotične?
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Ja sam imao on line odnos s njom. Tko ima viška love i uživa u findomu, moja preporuka.Netko slučajno bio kod dotične?
Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Bok sve mi odgovsra, ali ja bih uzivo tj.u cetiri oka. Hvala. Cekam tvoj odgovor i uzivo.Pozz tek sam stavila oglas,nije zasada
a možda je čovjek jednostavno umroBaš čitam jučer na Fet-u objavu od Domine Stelle (ZG) kako ju je neki lik ispalio za dogovorenu seansu bez da je uopće poslao poruku isprike ili nečega, pa krasno.
I onda ćemo se čudom čuditi kada nas žene gledaju kao klošare i kada žele unaprijed akontacije, only fans pretplate, gift card ili sl. materijalne stvari...
Dva koraka unazad.
Nema nista pod RedVelvet na fetu!... moze link?Imate tu na forumu (mislim da je Zena44) i na fetu RedVelvet. Žena zna šta radi
Kontaktirao i dogovorio se za pocetak 7.mj.!Probao netko sa miss_leam sa feta...
Kaj nije domina stella iz Splita? Jer neizbacuje mi nista za Zg. Ako imas moze linkBaš čitam jučer na Fet-u objavu od Domine Stelle (ZG) kako ju je neki lik ispalio za dogovorenu seansu bez da je uopće poslao poruku isprike ili nečega, pa krasno.
I onda ćemo se čudom čuditi kada nas žene gledaju kao klošare i kada žele unaprijed akontacije, only fans pretplate, gift card ili sl. materijalne stvari...
Dva koraka unazad.
Moze li kakav kontakt. HvalaKontaktirao i dogovorio se za pocetak 7.mj.!
dogivorio sam za foot fetish kako joj i pise u oglasu
1h 150€...
Komukativna, brz i lak dogovor, sad cemo vidjet kako radi uzivo
miss_leaam na Fetlife!Moze li kakav kontakt. Hvala
RedVelvet888 45F MistressNema nista pod RedVelvet na fetu!... moze link?
Hvala
HvalaRedVelvet888 45F Mistress
Zagreb, City of Zagreb, Croatia
Kaj nije domina stella iz Splita? Jer neizbacuje mi nista za Zg. Ako imas moze link
Nisam s dotičnom imao iskustva, al baš je ne hvale po fetu… možda da se javi netko tko je bio? Uglavnom oprez….miss_leaam na Fetlife!
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|