Slučajno upoznao preko Badoo jednu Mađaricu... Nisam ni znao da je domina, dok mi nije poslala neke svoje slike koje su djelomično to otkrivale. Kad sam vidio lisice na krevetu, rekao sam joj da volim te igrice, a ona se onda otkrila i rekla kako to nisu igre i kako je to ozbiljna stvar, te ako želim išta sa njom da joj moram služiti i dušom i tijelom. Isti sekund sam se napalio i preobrazio u njenog roba. Bitno je usuglasiti neke stvari: šta kome odgovara a šta ne... Unatoč tome što postoje uvik stvari kod kojih ćete se razilaziti, bitno je da s tim budete na čisto, jer ima tu dosta toga za zadovoljiti partnera.Pozdrav
Ima li tko iskustva s online dominacijom?
Prije fizičke dominacije obavili smo to online. Par šamara za dobar dan su bila više nego dovoljna da se zna da je ona glavna i da znam da ne smijem reći ni riječ bez njenog dopuštenja. Lizanje stopala i nogu me jako zapalilo, a facesit i gušenje njenim velikim sisama me dovelo do vrhunca . Iako je bila malo punina, njena velika guza i sise br.6 su bile savršeno oružje za kontrolirati moje stanje. Nisam znao da je online ovako nešto moguće, ali mi je savršeno argumentirala to kao što je moguć seks sa povezom, da je tako moguća i dominacija online.