Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam, VILE4U je neka mlada koja navodno nema skoro ništa od opreme i uglavnom brije na findom a Marina se čini baš super i s njom definitivno planiram se vidjeti kada budem išao doli, samo ne znam jel trenutno u Sarajevu ili Banja Luci...Ok. Hvala na info. Da li si ti licno imao iskustva sa njima? Zanima me kako izgledaju i kakve su
Ok. HvalaNisam, VILE4U je neka mlada koja navodno nema skoro ništa od opreme i uglavnom brije na findom a Marina se čini baš super i s njom definitivno planiram se vidjeti kada budem išao doli, samo ne znam jel trenutno u Sarajevu ili Banja Luci...
Meni je za te pare previše, a i ne izgleda mi nešto dobro...Jel bio netko kod 1stra?
Nedavno je objavila da naplacuje kavu 50eur i onda sat vremena seansu 200eur.
Na slikama s feta mi se cini ok, ali za tu cijenu jel bar zna sta radi i jel ima neki ozbiljniji studio s opremom?
Suplja prica. Jedna od onih koje su prije godinu dana dosle na ideju da lako zarade na muskim slabostima i svidjelo im se. Na lovu mislim. Mene je zavlacila 4 mjeseca. Kupovao sam joj speceraj i sl. Kad sam skuzio kuda to vodi, otisao.250eur za 1h je rang cijene u dungeonima po velikim europskim gradovima i mozes izabrati specijaliziranu dominu od vise njih koje tamo rade (npr feminizacija, medical, military, full latex itd) unaprijed.
S obzirom da je rijec o Zagrebu, kakav to dungeon, oprema i usluga moraju bit za tu cijenu...?
Baš, stvarno treba biti lud pa dat pare za jednu takvu koja nema sigurno ni 5% od opreme jednog dungeona, a evo i kolega gore je opisao kakvo je to zavlačenje i isisvanje novaca, isti kalup kao i 99% svih tih mladih "domina", pogledale neki film ili dokumentarac na youtubeu i žele doći do lagane zarade.250eur za 1h je rang cijene u dungeonima po velikim europskim gradovima i mozes izabrati specijaliziranu dominu od vise njih koje tamo rade (npr feminizacija, medical, military, full latex itd) unaprijed.
S obzirom da je rijec o Zagrebu, kakav to dungeon, oprema i usluga moraju bit za tu cijenu...?
Pa jesi li ga sutirala?? Ja bio mnogo puta sutnutJedan je htio da ga sutiram u jaja...
Jesi probao kod Tyriane?U Zg nema nijedna ne vrhunska vec cak ni solo domina.Koji uzas od hebene drzave nijedna sfera ne stima a zenske su zivi uzas
Ne previse love uvijek trazila a grda mi u faciJesi probao kod Tyriane?
Imala je i kavez u stanu, a bome je pošteno udarala kome to odgovara… i lijepa je, visoka, vitka.
Djevojka je prelijepa u licu, a djabe nema ni kod stare babeNe previse love uvijek trazila a grda mi u faci
Ima li koja domina u Osijeku?
Skadi mi pari ko zla starija sestra od Jadranke KosorDa, 1stra se jednom javio pristojno nije ništa odgovorila ni na fetu ni na mail, Skadi mi je ko neka baba iskreno, a Kali se vidi da je dobra riba.
Tyryana je u Njemačkoj, piše na FetuJesi probao kod Tyriane?
Imala je i kavez u stanu, a bome je pošteno udarala kome to odgovara… i lijepa je, visoka, vitka.
Kako se zove na Fetu, jel imaš link možda?Tyryana je u Njemačkoj, piše na Fetu
Ja bi želio, samo nemam iskustva...Već duže vrijeme imam želju okušat se u svijetu dominacije...nad muškarcima. Posebno mi je zanimljiva ideja "strap on"..... Trebao bi mi netko tko ima više iskustva da na njemu isprobam Zainteresirani? Savjeti?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|