pa Tyryana pa mozda neki dodatak, prosurfalKako se zove na Fetu, jel imaš link možda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa Tyryana pa mozda neki dodatak, prosurfalKako se zove na Fetu, jel imaš link možda?
Nije u Njemačkoj tu je, samo neznam da li se još bavi profi dominacijomTyryana je u Njemačkoj, piše na Fetu
Ako su slike stvarne i odradi kako treba onda nije puno euricaBarbara silikoni Fetish
Djevojka duge plave kose 31 godina, pruža masažu, Foot fetish Strap on Dominacija SEX STROGO ISKLJUČEN!www.oglasnik.hr
Jel bio tko traži 120/160 ovisi kaj u dominaciji?
Mistress Tyryana. Ali nece ti odgovoriti. Nije bas aktivna. Imas njenu web stranicu. Tamo nadji broj. Posalji poruku na wocap. Postoji mogucnost i da je u Zagrebu. Proslo ljeto je bila u Zapresicu.Kako se zove na Fetu, jel imaš link možda?
Hvala na odgovoru, nema fet profil a ovaj website koji si stavio se ne može otvoriti...Mistress Tyryana. Ali nece ti odgovoriti. Nije bas aktivna. Imas njenu web stranicu. Tamo nadji broj. Posalji poruku na wocap. Postoji mogucnost i da je u Zagrebu. Proslo ljeto je bila u Zapresicu.
Sorry. Sad sam i ja skuzio. Ne vjerujem da se povukla. Ali to je to. Ili ce se ponovno pojaviti ili je nestala za stalno. Bila bi steta. Brutalna je. Bar meni.Hvala na odgovoru, nema fet profil a ovaj website koji si stavio se ne može otvoriti...
Profil na fetu još uvijek postoji, samo neznam da li je još uvijek u tome….Sorry. Sad sam i ja skuzio. Ne vjerujem da se povukla. Ali to je to. Ili ce se ponovno pojaviti ili je nestala za stalno. Bila bi steta. Brutalna je. Bar meni.
Evo lipo vrime danasZnate ima li što u Zadru?
Barem toEvo lipo vrime danas
I ja bih da me sutiras u jajaJedan je htio da ga sutiram u jaja...
Izgleda brutalno, lokalci kažu da je vjv medju najboljim butrama u BiH za taj posao, jedino mi bed što je realnpo prostitutka i onda mi tu pada taj feeling Domine, jer onak, znaš da ju se može kupiti i da ti ga pljuga i da ju jebeš i nekako mi to nije 'to'.Jel iko bio kod ove dame?
sunny Sarajevo, Independent | City of Love
A lady who will make your excited and intimidated at the same time ... domination ... I'm here to make their pain, humiliation and at the same time excitement ... verbal humiliation, gentle and rough massage the back, ...www.cityoflove.com
Jel znas da li je aktivna idalje ? Pisao sam joj ali ne odgovaraIzgleda brutalno, lokalci kažu da je vjv medju najboljim butrama u BiH za taj posao, jedino mi bed što je realnpo prostitutka i onda mi tu pada taj feeling Domine, jer onak, znaš da ju se može kupiti i da ti ga pljuga i da ju jebeš i nekako mi to nije 'to'.
Aktivna je josJel znas da li je aktivna idalje ? Pisao sam joj ali ne odgovara
Zovi ju.Jel znas da li je aktivna idalje ? Pisao sam joj ali ne odgovara
Neka domina iz Sarajeva i okolice ?
Jesil bio ?Marina Domina Sarajevo, Independent | City of Love
Pruzam usluge dominacije podloznim muskarcima. Fetishi koje radim su: Footjob, piss, strap on dominacija, feminiziranje, bicevanje, vezanje, kontrola orgazma, spit. Pored toga pruzam i senzualne, erotske masaze. Sex ...www.cityoflove.com
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|