Dominacija

Pozdrav
Ima li tko iskustva s online dominacijom?
Slučajno upoznao preko Badoo jednu Mađaricu... Nisam ni znao da je domina, dok mi nije poslala neke svoje slike koje su djelomično to otkrivale. Kad sam vidio lisice na krevetu, rekao sam joj da volim te igrice, a ona se onda otkrila i rekla kako to nisu igre i kako je to ozbiljna stvar, te ako želim išta sa njom da joj moram služiti i dušom i tijelom. Isti sekund sam se napalio i preobrazio u njenog roba. Bitno je usuglasiti neke stvari: šta kome odgovara a šta ne... Unatoč tome što postoje uvik stvari kod kojih ćete se razilaziti, bitno je da s tim budete na čisto, jer ima tu dosta toga za zadovoljiti partnera.
Prije fizičke dominacije obavili smo to online. Par šamara za dobar dan su bila više nego dovoljna da se zna da je ona glavna i da znam da ne smijem reći ni riječ bez njenog dopuštenja. Lizanje stopala i nogu me jako zapalilo, a facesit i gušenje njenim velikim sisama me dovelo do vrhunca . Iako je bila malo punina, njena velika guza i sise br.6 su bile savršeno oružje za kontrolirati moje stanje. Nisam znao da je online ovako nešto moguće, ali mi je savršeno argumentirala to kao što je moguć seks sa povezom, da je tako moguća i dominacija online.

Ok. Hvala na info. Da li si ti licno imao iskustva sa njima? Zanima me kako izgledaju i kakve su
Nisam, VILE4U je neka mlada koja navodno nema skoro ništa od opreme i uglavnom brije na findom a Marina se čini baš super i s njom definitivno planiram se vidjeti kada budem išao doli, samo ne znam jel trenutno u Sarajevu ili Banja Luci...

Jel bio netko kod 1stra?

Nedavno je objavila da naplacuje kavu 50eur i onda sat vremena seansu 200eur.

Na slikama s feta mi se cini ok, ali za tu cijenu jel bar zna sta radi i jel ima neki ozbiljniji studio s opremom?

250eur za 1h je rang cijene u dungeonima po velikim europskim gradovima i mozes izabrati specijaliziranu dominu od vise njih koje tamo rade (npr feminizacija, medical, military, full latex itd) unaprijed.

S obzirom da je rijec o Zagrebu, kakav to dungeon, oprema i usluga moraju bit za tu cijenu...?

250eur za 1h je rang cijene u dungeonima po velikim europskim gradovima i mozes izabrati specijaliziranu dominu od vise njih koje tamo rade (npr feminizacija, medical, military, full latex itd) unaprijed.

S obzirom da je rijec o Zagrebu, kakav to dungeon, oprema i usluga moraju bit za tu cijenu...?
Suplja prica. Jedna od onih koje su prije godinu dana dosle na ideju da lako zarade na muskim slabostima i svidjelo im se. Na lovu mislim. Mene je zavlacila 4 mjeseca. Kupovao sam joj speceraj i sl. Kad sam skuzio kuda to vodi, otisao.

Baš, stvarno treba biti lud pa dat pare za jednu takvu koja nema sigurno ni 5% od opreme jednog dungeona, a evo i kolega gore je opisao kakvo je to zavlačenje i isisvanje novaca, isti kalup kao i 99% svih tih mladih "domina", pogledale neki film ili dokumentarac na youtubeu i žele doći do lagane zarade.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh