Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kak ce drugo kad nisi s njom u kaficu. Zg ima skoro milion stanokvnika i preko 1000 kaf
A kak ce drugo kad nis
pokusao sam doci do nje preko drugih ljudi s feta ali nisam uspio. onako upecat neke informacije za zaobilazno dobit neki info ali nije proslo hahaA kak ce drugo kad nisi s njom u kaficu. Zg ima skoro milion stanokvnika i preko 1000 kafica i 300000 zena. Pa ti potrefi nju![]()
Ma to nikad ne upali... rijetko tko ce ti dat prave informacije... koda trazis nesto povijerljivo od ciepokusao sam doci do nje preko drugih ljudi s feta ali nisam uspio. onako upecat neke informacije za zaobilazno dobit neki info ali nije proslo haha
Ja se isto dopisivao jedno vrijeme kratko i djelovalo je kao da idemo u dogovoru ali mi je malo too much na prvu sve što ona traći i zato nisam htio odmah nešto što još nisam u stanju progutati...ja sam se s njom dopisivao dosta dugo vremena. slao joj slike s poetskim opisima i opcenito pisao price kao crtice seansi. nije mi se odmah javila nego je tek nakon sto sam joj slao te poruke pokrenula komunikaciju. bilo joj je cudno sto imam tanak profil na fetu, bez slika i opcenito aktivnosti ali sam to do tad kompenzirao time sto sam joj pisao te price. mogao si vidjet po njezinom profilu da je kreativna pa tako nekako istrazivacki i svjeze funkcionira po pitanju seansi. rekla mi je da genericki upadi i slinjenje za njom su joj jako odbojni i da vecinu subova pronalazi u situacijama koje nisu vezane za bdsm. dakle u kaficima i random mjestima gdje upozna nekog i ako se komunikacija odvede u tom smjeru taj muskarac zavrsi kod nje na seasni. za svakog suba ima broj, koji se ne ponavlja, tako da je i svaka seansa drugacija. njoj je to ocigledno zivotni stil a neka monotonija i predvidivost su joj odbojni. inace i zivi od pisanja tako da je poprilicno u svijetu kreacije. na kraju medju nama nije bilo nista iako je rekla da ce me pozvat k sebi kad joj bude odgovaralo, ali ipak u jednom trenutku mi je rekla da nema dobar vajb po pitanju nas dvoje i da ne bi bila dobra seansa tako da je tu sve stalo. meni ona djeluje mozda i najzanimljivija domina na fetu od ovih iz hrvatske.
Link?Inače, jel imao itko seansu sa 1stra? Vidim da nudi neke seanse ali u Dalmaciji iako je iz ZG...
Na godišnjem je pa je valjda na moru...Inače, jel imao itko seansu sa 1stra? Vidim da nudi neke seanse ali u Dalmaciji iako je iz ZG...
goldie je zena, ima musku crtu u sebi ajmo to tako rec, ali nije bila tipJa se isto dopisivao jedno vrijeme kratko i djelovalo je kao da idemo u dogovoru ali mi je malo too much na prvu sve što ona traći i zato nisam htio odmah nešto što još nisam u stanju progutati...
Glede Goldie8, ona je ugasila profil ali ja mislim da je to ex-guy, kad joj pogledate slike nikada lice nije full prikazano i djeluje baš preoštro i jako široka ramena...
Jel možeš poslati link od nje?MistressSkadi sa Fet-a
HC je i zna svoj posao
naplacuje?MistressSkadi sa Fet-a
HC je i zna svoj posao
Ja iskreno ne vjerujem, ima baš preširoka i jaka ramena, ona slika gdje stavila noge u kameru sa mrežicama i gdje se zeru vidi lice koje je blurano je ono baš toliko očigledno da ne znam...goldie je zena, ima musku crtu u sebi ajmo to tako rec, ali nije bila tip
bio kod nje, nije lik niti je bila muskoJa iskreno ne vjerujem, ima baš preširoka i jaka ramena, ona slika gdje stavila noge u kameru sa mrežicama i gdje se zeru vidi lice koje je blurano je ono baš toliko očigledno da ne znam...
ok. mislim da cu u pregovoreovisi o njoj i raspoloženju
sve sa njom dogovaraš
Znas li neku iz Zg da je ono ok za nas bez iskustva. Zbog posla bih trebao svakih par mj do ZG pa da krenem malo u neku priču bar da stupim u kontakt.nope nikako za početnike
pitaj neke od nabrojanih s Feta, reci da si gušter i da idu polakšeZnas li neku iz Zg da je ono ok za nas bez iskustva. Zbog posla bih trebao svakih par mj do ZG pa da krenem malo u neku priču bar da stupim u kontakt.
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|