bambino1982
Member
Nema takvog profila trenutno tamo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
teško ćeš to naći ovako za lovu... možda se može po Fetu naći nešto, ima subica koliko sam vidio ali upitno koliko se one žele uživo družiti, treba se upoznati, steći povjerenje i tak... ili eventualno u neku grupu se ubaciti, ali to nije svakome dostupno zbog pvt života...Jel ima koja da voli biti submisivna u sexu?
Tražio sam po raznim portalima, ali ništa nisam našao?
Meni se čini da je Miss Icy ugasila Fet. Meni se zadnje javila s adrese morethanpleasure2@gmail.com, ali nismo se uspjeli dogovorit, a to je bilo prije godinu dana...Dali ima tko kakav kontakt broj ili mail od Mistress Icy ili ti Miss Ivy? Imala je profil na fetlifu
Domine iz Zagreba koja je jedno vrijeme imala ovdije profil...
Bili smo u kontaktu god dana, ali nažalost izgleda da joj je mail ponovo blokiran i provaljen, a mi smo komunicirali jedino preko maila... imala je sa time i prije problema.
Pa bi vas zamolio ako ima tko bilo koji drugi neki kontak da mi se obrati u inbox
Bio bi mu zahvalan! Hvala unaprijed
Taj mail imamMeni se čini da je Miss Icy ugasila Fet. Meni se zadnje javila s adrese morethanpleasure2@gmail.com, ali nismo se uspjeli dogovorit, a to je bilo prije godinu dana...
Jbg to je sve sto znam...Taj mail imam
Nema veze sve jedno hvala...Jbg to je sve sto znam...
Vidio sam1stra ili Kali_lust bi mogle biti dobre na Fetu, samo su skupe 100-200 E, pa vidi ak ti to paše
Jesi bio? Ja sam u dopisivanju nisam se jos odlučio...Vidio sam
Kakva je u fetishima ( foot, latex )?1stra ti je ok pogotovo ako ne tražiš nesto jako hardcore...po meni nema taj sadistički vibe, više je kao mommy. Sviđaju joj se piss i strap igre. Iako vjerojatno da joj kažeš kako želiš da te izbičuje do krvi, prilično sam siguran da bi ti ispunila želju
Da li je bio netko?Barbara silikoni Fetish
Djevojka duge plave kose 31 godina, pruža masažu, Foot fetish Strap on Dominacija SEX STROGO ISKLJUČEN!www.oglasnik.hr
Plava izgleda kao lutka. Ono kao da nije pravo ljudsko biće, al za ozbiljno.
Crna je ok.
mislim da nema neke latex outfite, barem meni nije to spominjala...a prema slikama na fetu, njena kolegica kali mi se cini kao da ju puno vise zanima footfetishKakva je u fetishima ( foot, latex )?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|