NFS
Active member
Na godišnjem je pa je valjda na moru...Inače, jel imao itko seansu sa 1stra? Vidim da nudi neke seanse ali u Dalmaciji iako je iz ZG...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na godišnjem je pa je valjda na moru...Inače, jel imao itko seansu sa 1stra? Vidim da nudi neke seanse ali u Dalmaciji iako je iz ZG...
goldie je zena, ima musku crtu u sebi ajmo to tako rec, ali nije bila tipJa se isto dopisivao jedno vrijeme kratko i djelovalo je kao da idemo u dogovoru ali mi je malo too much na prvu sve što ona traći i zato nisam htio odmah nešto što još nisam u stanju progutati...
Glede Goldie8, ona je ugasila profil ali ja mislim da je to ex-guy, kad joj pogledate slike nikada lice nije full prikazano i djeluje baš preoštro i jako široka ramena...
Jel možeš poslati link od nje?MistressSkadi sa Fet-a
HC je i zna svoj posao
naplacuje?MistressSkadi sa Fet-a
HC je i zna svoj posao
Ja iskreno ne vjerujem, ima baš preširoka i jaka ramena, ona slika gdje stavila noge u kameru sa mrežicama i gdje se zeru vidi lice koje je blurano je ono baš toliko očigledno da ne znam...goldie je zena, ima musku crtu u sebi ajmo to tako rec, ali nije bila tip
bio kod nje, nije lik niti je bila muskoJa iskreno ne vjerujem, ima baš preširoka i jaka ramena, ona slika gdje stavila noge u kameru sa mrežicama i gdje se zeru vidi lice koje je blurano je ono baš toliko očigledno da ne znam...
ok. mislim da cu u pregovoreovisi o njoj i raspoloženju
sve sa njom dogovaraš
Znas li neku iz Zg da je ono ok za nas bez iskustva. Zbog posla bih trebao svakih par mj do ZG pa da krenem malo u neku priču bar da stupim u kontakt.nope nikako za početnike
pitaj neke od nabrojanih s Feta, reci da si gušter i da idu polakšeZnas li neku iz Zg da je ono ok za nas bez iskustva. Zbog posla bih trebao svakih par mj do ZG pa da krenem malo u neku priču bar da stupim u kontakt.
Ja sam probao, ali sam se okrenuo i otišao... Super zvuči na telefonu, sve može i ok cijena, ali kad sam došao tamo... starija debeljuškasta gospodža u nekoj koži, zadimljen stan... nije mi se ostajalo i otišao sam... premda kažu neki koji su bili da je dobro bilo.. ukusi...Dominacija
DOMINANTNA dama će te provesti kroz čari dominacije (foot fetish i još puno zanimljivih sexy igrica). Nema seksa ! ! !www.oglasnik.hr
Netko bio?
1stra s Femdoma ti je sada oko Zadra, pa vidiJel ima koja dama iz Dalmacije, koja voli strapon, facesitting, edging. Imam 35 gondina. Nemam previse iskustva u svemu ovome. Visok 187, 85kg. Ne zanima me neka brutalna dominacija.
Ako ima neka cura/zena zainteresirana javite se u inbox.
Moje prvo iskustvo, oke je osoba i zna da odradi dobar play, dosta starija jeste...Ja sam probao, ali sam se okrenuo i otišao... Super zvuči na telefonu, sve može i ok cijena, ali kad sam došao tamo... starija debeljuškasta gospodža u nekoj koži, zadimljen stan... nije mi se ostajalo i otišao sam... premda kažu neki koji su bili da je dobro bilo.. ukusi...
ima ona MissJasmin13 ali nisam bio kod njeMene zanima što je sa onom Miss Icy iz ZG bila je na Fetlife-u neko takvo ime, odjednom nema profil?
Možćda ovo ljeto budem išao u Split pa jel zna netko neku Dominu odatle, ja znam samo za Bloddy Nyx ali nekako mi je ona još jako mlada iako djeluje sadistički nastrojeno ajme.
Stella je u St najaktivnija, mozes dogovoriti seansu mislim da ima ovde oglas i na fetu profilMene zanima što je sa onom Miss Icy iz ZG bila je na Fetlife-u neko takvo ime, odjednom nema profil?
Možćda ovo ljeto budem išao u Split pa jel zna netko neku Dominu odatle, ja znam samo za Bloddy Nyx ali nekako mi je ona još jako mlada iako djeluje sadistički nastrojeno ajme.
Jesi bio kod nje?Stella je u St najaktivnija, mozes dogovoriti seansu mislim da ima ovde oglas i na fetu profil
Da prije 2 god, ne znam kakva je sad.Jesi bio kod nje?
Tel: 064/677-677
|
|
|