Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kaj prek of si doso do nje ili?Bio sam na video callu sa Marijom Zadravec i nisam nesto zadovoljan. Jedini plus je sto ne gleda na vrijeme i sto je srdacna. Skoro pa se i ne trudi vec samo legne i ceka kad ces zavrsiti. Slabo za 25 eura.
A za nas koji ne volimo čačkalice?Ljudi imam preporuku za video call.. Cura s onlya, 20ak godina, top dupe i ogromne sise i jos mrsava, lady.lust joj je user na onlyu
Sad sam video na of, dupe mi se ne sviđa, volim normalno dupe,ovo mi je ko od moje pokojne babe bez uvrede, možda ima ljepše licePa nije cackalica zenska, bas je top gradena, ima bas ogromne sise i dupe, ali nisu joj veliki jer je debela vec bas ima veliko dupe i sisu
Da preko of smo dogovorilikaj prek of si doso do nje ili?
kako doc do kontaktaBio sam na video callu sa Marijom Zadravec i nisam nesto zadovoljan. Jedini plus je sto ne gleda na vrijeme i sto je srdacna. Skoro pa se i ne trudi vec samo legne i ceka kad ces zavrsiti. Slabo za 25 eura.
Mozes preko of da joj se javis ili preko skajpakako doc do kontakta
Ja bih skype kontakt ako je moguceMozes preko of da joj se javis ili preko skajpa
To je ona black mamba već kako iz Srbije? U Švicarskoj.Inace primam prepourke za skype kontakte kome da se javim...
Osim Black Devil S njom vec uživam na redovnoj bazi!
Ti su najaci ,uclane se i odmah daju preporuku.Da onda barem kazu istinu...Dao si truda (3min) i na njenom profilu u komentarima pise da se koriste slike od neke Marie Romeo.(ispod slike s naocalima u komentarima je link)Vidim da se mučite svi pa evo, ja sam probao hrpu stranica i uplaćivao kredite, ali neda mi se zabavljat s tajlađankama i ostalo haha.. imam milfaru na fejsu Diana Rovic.. malo je skuplja tarifa, par slikica i videopoziv 1H uzme 50€ i klasika kao i sve unaprijed se plaća pa evo shvatite kao reklamu ili kako želite, ali vam garantiram njoj se javite i nećete se osjećat samo kao broj nego se vidi da i ona uživa
Ne znam prijatelju, ja sam platio i zadovoljan sam što nudi za tu cifru.. pokušavam nagovoriti na uživo ali ne želi.. nije neka top riba kao s ege ali barem si siguran da te neće prevariti a za izdrkat se dobra jdTi su najaci ,uclane se i odmah daju preporuku.Da onda barem kazu istinu...Dao si truda (3min) i na njenom profilu u komentarima pise da se koriste slike od neke Marie Romeo.(ispod slike s naocalima u komentarima je link)
Ja napisao svoja saznanja a na svakom je da razmisli i ucini sto misli da ispravno.Ne znam prijatelju, ja sam platio i zadovoljan sam što nudi za tu cifru.. pokušavam nagovoriti na uživo ali ne želi.. nije neka top riba kao s ege ali barem si siguran da te neće prevariti a za izdrkat se dobra jd
Bio sam jednom i to je bilo prije cca mjesec dana. Ne preporucujem ti,uzeo sam 15min nakon 6 min govori ajde bebo jesi prikraju. Ne zainteresirana,nikad vise. 2/10Jel bio tko s Enom Friedrich na kameri i koja su iskustva?
Tel: 064/677-677
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|