samo MegyIma netko da je u zadnje vrijeme imao nesto provjereno na cam, mrzim kad uplatim pa me preveslaju nije mi za cca 30 eura ali osjecam se kao magarac.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo MegyIma netko da je u zadnje vrijeme imao nesto provjereno na cam, mrzim kad uplatim pa me preveslaju nije mi za cca 30 eura ali osjecam se kao magarac.
Nazalost ovdje vise nista se ne moze pronaci, osim zicsrosa bonovasamo Megy
Meni dala talijanski broj za uplatu na airchas i odmah sam odustao. Cini mi se da su romi u shemi.Mihaela ispunjava tvoje zeljice 😘 - Cyber sex - Ljubavni oglasnik
♥Mala slatka djevojka većih oblina ,ispuniti će ti sve tvoje perverzije .♥ Ozbiljnim muskarcima uz nadoknadu nudiljubavni-oglasnik.net
Jel ko radio video call s njom?
Shitt..Meni dala talijanski broj za uplatu na airchas i odmah sam odustao. Cini mi se da su romi u shemi.
megi je provjereno fer.... i prekrasne sise imaNazalost ovdje vise nista se ne moze pronaci, osim zicsrosa bonova
Nisam mislio na ove dvije tri koje su provjerene. Treba svjetih snaga a sve nove su prevaramegi je provjereno fer.... i prekrasne sise ima
Nije jer je prevaraBija oko sa ovon na videopozivu
Nije prevara stvarna je zenska. Bio sam ja još prije dok se oglašavala par puta na cam ali poslje em samo da obavi em dogovorimo termin pa zezne. Isto bio talijanski brojMeni dala talijanski broj za uplatu na airchas i odmah sam odustao. Cini mi se da su romi u shemi.
Ok. Ja sam odustao cim sam vidio talijanski broj. A iskreno nije mi ni bila nesto pretjerano napeta.Nije prevara stvarna je zenska. Bio sam ja još prije dok se oglašavala par puta na cam ali poslje em samo da obavi em dogovorimo termin pa zezne. Isto bio talijanski broj
aircash, paysafe... 20 eura 10 min... javi joj se porukom na wsap... preporučamKoje su tarife megi?
Kako je kontaktirati i s cime vrsi uplate
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|