Iz mog iskustva cim su u oglasu slike s licem u 99,99% slucajeva je fake. Mozda ipak ima 0,01% stvarnih?Stvarna je, culi smo se na kameri. Jos se dogovoramo za cam2cam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iz mog iskustva cim su u oglasu slike s licem u 99,99% slucajeva je fake. Mozda ipak ima 0,01% stvarnih?Stvarna je, culi smo se na kameri. Jos se dogovoramo za cam2cam.
Jeste se dogovorili?Stvarna je, culi smo se na kameri. Jos se dogovoramo za cam2cam.
Kao da dogovaraju kupnju nebodera u centru Dubaia. Sve same prevare, kockari koji zicaju a bonJeste se dogovorili?
Lakse dobit na lotu nego naci novu curu koja to radi( a naravno da nije deckic kockar)Krcato fejk profila
Imam vam ja jednu novu, iz srbije je. Uplata preko paypall. 10 eura dobis nekih 15 minuta.Lakse dobit na lotu nego naci novu curu koja to radi( a naravno da nije deckic kockar)
Opiši ju malo. Godine?Imam vam ja jednu novu, iz srbije je. Uplata preko paypall. 10 eura dobis nekih 15 minuta.
Samo sta je kontakt preko telegrama...
Mislim da ima 23 godine, brijem da ima periku , crvenokosu.Opiši ju malo. Godine?
Moze kontakt?Evo ja sam riskirao preko telegrama mislim cak da je imala i na oglasniku objavu. Iz Zga je. Uplata na Aircash jedino. Cura je bolesno dobra. Napokon nesto novo. Moja preporuka.
( Online/Zg ) korisnicko ime
Mozes dat telegram kontakt, ne mogu ju nac. Hvala pioniriMislim da ima 23 godine, brijem da ima periku , crvenokosu.
Mlada , vrckasta, spaljena. Mrsavija , jako se voli prilagodjavat, i full debele i ispupcane bradavice objavio bih sliku, al neznam kako
Mislim da joj je to mozda samo neka objava jer nema na telegramu nikog s tim imenomOnlineZg tako je korisnicko ime
Opisi ju kakva je? Kako izgleda?Evo ja sam riskirao preko telegrama mislim cak da je imala i na oglasniku objavu. Iz Zga je. Uplata na Aircash jedino. Cura je bolesno dobra. Napokon nesto novo. Moja preporuka.
Teski fejk. Prevara. Ne nasjedajteEvo ja sam riskirao preko telegrama mislim cak da je imala i na oglasniku objavu. Iz Zga je. Uplata na Aircash jedino. Cura je bolesno dobra. Napokon nesto novo. Moja preporuka.
Da. Teski fejkne javljajte se, fake je
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|