Jedino je ona black devil pouzdana i meggyne javljajte se, fake je
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedino je ona black devil pouzdana i meggyne javljajte se, fake je
Jesi bio s njom na callu? Je dobra?Stvarna je, culi smo se na kameri. Jos se dogovoramo za cam2cam.
Jos dogovaraju. Te fore trenutno nemogu ili mozemo sutra ili decko mi je u stanu i blabla odmah racunaj prevara.Jesi bio s njom na callu? Je dobra?
Najbolje su ove sto stave sliku s licem na oglas i onda kazu ne pokazujem lice jer kao nezna gdje to moze zavrsiti. Ta izjava dovoljno pokazuje koliko IQ imaju te prevareJos dogovaraju. Te fore trenutno nemogu ili mozemo sutra ili decko mi je u stanu i blabla odmah racunaj prevara.
+385 92 394 1591 evo broj
jel radi ova te teta jos?Pogledajte prilog 4828dali je neko bio sa ovom na kameri ako je molim vas da mi date broj ja sam ga izgubil
I mene zanima, par puta sam sa njom bio na kameri, znači Milf brutalni, a tek njezino svršavanje, u potocima, na ovaj broj 092 ne odgovara, jel ima netko neki njezin drugi kontaktjel radi ova te teta jos?
U zadnjih dvije godine koliko ja znam ni jedna nova. Samo ovih par provjerenih koje su na oglasu duze vremena. I ako ima tko koju taj ju cuva za sebe i ne djeli kontakt. Nazalost 99% oglasa je prevaraIma netko da je u zadnje vrijeme imao nesto provjereno na cam, mrzim kad uplatim pa me preveslaju nije mi za cca 30 eura ali osjecam se kao magarac.
Da nažalost, osobno sam pročitao puno korisnih recenzija pa uvijek napišem svoju mozda nekome pomogne, mislio sam čisto u to smjeru.U zadnjih dvije godine koliko ja znam ni jedna nova. Samo ovih par provjerenih koje su na oglasu duze vremena. I ako ima tko koju taj ju cuva za sebe i ne djeli kontakt. Nazalost 99% oglasa je prevara
Ako si sazno javiJel ima kakva zrelija starija zena za online?
Ne odgovara na ovaj br 092.. steta. Brutalna je ko voliI mene zanima, par puta sam sa njom bio na kameri, znači Milf brutalni, a tek njezino svršavanje, u potocima, na ovaj broj 092 ne odgovara, jel ima netko neki njezin drugi kontakt
Jel ima mozda Skype?Ne odgovara na ovaj br 092.. steta. Brutalna je ko voli
wsapKako kontaktirat meggy?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|