Ja ti govorim za Melinu ne za IvuPa ovdje mi nesto smrdi. Napises da je ta iva Fake a sad napises da vrsi video verifikaciju??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ti govorim za Melinu ne za IvuPa ovdje mi nesto smrdi. Napises da je ta iva Fake a sad napises da vrsi video verifikaciju??
Pitao sam za Ivu jer si napisao da je fake? Ja ju neuspjevam pronaci na skypuJa ti govorim za Melinu ne za Ivu
Radi li videoprovjeru s licenPozdrav
Bio sam. Odlicna je.
Za Ivu ne znamPitao sam za Ivu jer si napisao da je fake? Ja ju neuspjevam pronaci na skypu
Ok. Napisao si da je fak pa sam zbog zoga pitao.Za Ivu ne znam
Ja sam uplatio preko Aircasha i ona me nazvala za 2-3 min. Nismo vrsili nikakve videoprovjereRadi li videoprovjeru s licen
Jel to Natalija sto se ovdje oglasava?Martina slo i Natalija top,probao sa obadvije ,nekad i zajedno rade
Moze kontakt u pp?Martina slo i Natalija top,probao sa obadvije ,nekad i zajedno rade
Nista posebno meni,megy mi je daleko bolja i vise se trudiJel bio tko s Enom Friedrich na kameri i koja su iskustva?
Sve vidjeno. Jel ima tko koju novu curu za preporuciti. Moze i u pp ako ne zeli javno podijeliti kontakt.Nista posebno meni,megy mi je daleko bolja i vise se trudi
Koji je to oglas?Leona online jel probao neko?
Koji je to oglas?
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|