Oprosti Pero0433, nisam ti stigao odgovoriti, imao sam neke obaveze. Gle, napisao sam post sa svojim mišljenjem koji si pročitao i mogao si proći bez komentara kao što ja prođem 99,9 % postova ovdje. Jebiga, iz samo tebi znanog razloga odlučio si ući u raspravu i predstaviti sebe kao moralnu vertikalu. Kao što si vidio, kao i svi ostali, citirao sam tvoje postove iz kojih se vidi na kojem nivou percipiraš ljudska bića i koliko ti je bitno u životu da tvoja guzica bude sretna a da pritom potrošiš što manje para. Nemam ništa protiv toga kad čovjek tako postupa, ali mi je jadno kad se pritom pokušava predstaviti kao moralni propovjednik. Meni je to puno niži stadij živog bića, puuuno niži od, recimo, biti poštar ili prostitutk, nadam se da se djelatnici iz tih zanimanja neće naći uvrijeđeni, samo navodim primjer Per0433. Nadalje, kad te se stjera u kut neoborivim argumentima koje si sam pružio, krene vrijeđanje i omalovažavanje, gdje jasno pokazuješ nedovoljan stupanj inteligencije, odgoja i emotivne zrelosti. Ne znam koliko imaš godina, sumnjam manje od 18, tako da ti predlažem da potražiš pomoć u vidu ozbiljnog objašnjenja kako se razvija konverzacija odraslih i zrelih osoba, pošto je tvoj način razgovora ispod svakog nivoa zdravo razumne osobe starije od 6 godina. Eh da, prilično si glup, samo to nije uvreda, nego činjenica koja se lako iščita iz tvojih postova ovdje.