Evo da se uključim u razgovor sa svojim mišljenjem. Ja ne idem kod cura koje traže 150 za 1h. Obično su agencije u igri, njih stvarno ne volim, i znam da će nas danas biti 10 kod nje. Ako sam osmi taj dan, mogu se samo istresti, i ne očekujem ikakvu konekciju i extra uslugu. To mi ne treba, ali razumijem zašto ekipa ide kod njih. Kod mene nije stvar čak niti u top izgledu, meni treba da si kliknemo i tada ću se vratiti svaki put kada cura dođe. Imam 3 do 4 cure s kojima znam da će provod biti top, da se i one vesele kad dođem, više se i ne gleda na sat, ostavim extra 50 eura, donesem vino ili što već neka voli i to je to. Rađe se strpim i odem na pravu stvar nego da trošim za čisto pražnjenje i bezveznu uslugu. Neke cure znaju kako treba raditi s klijentom da ga zadrže, većina ne zna. Ja znam što mi treba i tu mi cijena i nije neki problem. Što se cijena tiče, kao i u svemu, tržište formira cijenu i mišljenja da bi trebalo biti 150 maksimalno možeš objesiti mačku o rep. Dok god cura dobiva 250 za nešto, nema realno zašto spuštati cijenu, ista je stvar i u mom poslu. Mogu i ja raditi jeftinije, ali neću, to stvarno nema smisla. Nisam nikada bio s Crys, ali po komentarima njenih klijenata, mislim da bih mogao postati redovna mušterija. Naročito zbog njenog smisla za humor i logiku koju čitam ovdje na forumu, to je jako rijetka pojava u svim zanimanjima.