Crystal
Well-known member
Kad smo već kod toga.Kolega @hammerstein se malo neadekvatno izrazio, jer ona nudi uslugu a ne robu
Evo navešću plastičan primjer dobre usluge i kvaliteta:
Fancy restoran kojem reklama iskače haman iz paštete, napucan ambijent, nabijene cijene, sve na vrhunskom nivou...Odeš sa društvom/curom/porodicom na večeru dočeka te nadrkan konobar, loša i spora usluga i neukusna hrana sa XXXS porcijama. Kada se požališ šefu da su te oderali cehom, a cijelo veče si lovio nadrkanog konobara koji se još i uvrijedio što mu nsi ostavio dobar bakšiš za "trud", od uz primjetan kurcobol odgovori da ne moraš ni dolaziti ako ti je skupo i loše, jer oni su in mjesto i može im se...
Prosječan skromno uređen restoran sa prijatnim ambijentom za koji si čuo od prijatelja i poznanika da je za toplu preporuku. Odeš opet tamo sa društvom/curom/porodicom na večeru, dočeka te domaćinski ljubazno osoblje, uluga brza i tačna šta god da si zatražio, hrana ukusna i porcije da su se svi prejeli, sa cijenom 30% manjom nego u ovom gore fensi objektu. Pohvališ osoblje, uslugu i hranu šefu i još dobiješ turu pića od kuće.
Koji ćeš restoran preporučiti drugima i gdje ćeš ponovo otići prvom prilikom i ostaviti pare sa guštom?
Snimala sam jebačinu u restorani Giulia u Beogradu. Pa moj kolega mi još tad rekao, da ne valja
ONDA JA SVAKAKO ODEM TAMO.
Narucim kiselu i kafu, donesi, pa narucim lazanju.
Za 20 minuta dođe i kaže da moram sačekati još 2, dođe za 5 i kaže sa sačekam još 2.
Kad prođe tačno 30 min otkad sam narucila lazanju, ja ustanem i kažem, na nju neću, platit ću samo za kafu i vodu.
DOĐE JOŠ 3 konobara i meneđer, aj uj, sačekajte, ovo ono. Pa ja imam obaveza u gradu pa i da ne priđe mi još 5 lika možda bih ponela sa sobom. Tu kad ih već 5, meni je sramota da ispadnem pička, ja nastavim da tražim račun za kafu, dobijem ga i odem.
Htela sam da napišem lošu recenziju, posle serika se @Drlove i meni bila još više sramota da budem kao on
Otišla sam u drugo mesto da jedem i to je to