Nije to je centar grada Dubrava je gore poslje stadiona u MaksimiruVlaška ulica taj kraj. Nisam iz Zagreba iz Srbije sam ali sam bio par puta poslovno, tako da ne znam da li je to Dubrava....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije to je centar grada Dubrava je gore poslje stadiona u MaksimiruVlaška ulica taj kraj. Nisam iz Zagreba iz Srbije sam ali sam bio par puta poslovno, tako da ne znam da li je to Dubrava....
srbin u vlaškoj vlaj u srpskojVlaška ulica taj kraj. Nisam iz Zagreba iz Srbije sam ali sam bio par puta poslovno, tako da ne znam da li je to Dubrava....
Ništa braćo, 10-14 dana i završavam rad u Bosni
7/10 likova otkazuju ili ne dolaze na susrete, nepoštovanje mog novca i vremena
a i moja malenkostTu ima viška testosterona, pravih muškaraca i šepec bi joj bio bliže.
Najjači siTu ima viška testosterona, pravih muškaraca i šepec bi joj bio bliže.
Ako će cijena bit 300€ za 1h ne vjerujem bas da će bit puno posla, ako bude 200€ onda bi možda bit tako .Jednom kada dodje u Zagreb ovaj topic ce eksplodirati, a njena zarada ce biti takva da ce morati angazirati nekoga koji ce brojati pare.
MožePogodi ko tebi stiže u Beograd uskorooo!?
Nemoj ići nigdje bar do avgusta.
Početak avgusta, ja sam na ekskurziji u Beogradu. Prvi put Beograd u životu! Ostajem minimum 2 dana, a možda i 3, to ću odlučiti kada dođem. Ti samo budi tu..
Tako se to radi tebraPočetak avgusta, ja sam na ekskurziji u Beogradu. Prvi put Beograd u životu! Ostajem minimum 2 dana, a možda i 3, to ću odlučiti kada dođem. Ti samo budi tu..
Kada sve bude sigurno javiću ti par dana ranije. Da možeš pomoći
I predložiti mi par apartmana ili stan na dan u tvojoj blizini u Bogradu, da izaberem ja jedan po mom ukusu. Da bude lijep i da bude blizu tebe da možeš doći za 15-ak minuta lagane šetnje
Ništa nije daleko, a život reprize nema. Ide Bg ekskurzija laganoTako se to radi tebra
Kako sam znao da ces i do BG-a za njom hh
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|