Daljnji komentari o socijalizmu ,kapitalizmu i tržištu roba i usluga, su suvišni , ipak je ovo forum o cijenjenoj i poštovanoj gospodični Crystal Richi .
Oh ne, Pero0433, nisu suvišni daljnji komentari. Nakon što si me rekao da imam krivu percepciju o robi na tržištu, duboko sam se zamislio. Rekao si da to nije smisao ljudskog života. Pomislio sam da sam na krivom forumu, da se ovdje ne radi o ponudi i potražnji djevojaka i dobivenom kvalitetom usluge za novac, nego o nečem puno bitnijem i višem od toga, da si ti čovjek koji prezire ovaj forum i ljude što traže komad fantazije za 200 eura, da si ti na višem nivou, da nam svima pokazuješ pravi put u dubinu duše i postojanja. Pomislio sam, ah kako sam ja jadno ljudsko biće, poslušaj Peru0433, taj čovjek ima nešto za reći i poslati nas sve na pravi put svjetla i duhovnosti, umjesto da razmišljamo o novcu. Možda Pero0433 spašava te jadne djevojke iz ralja pomahnitalog kapitalizma i želi ih izvući iz nevolje, a ne njihovu tešku situaciju koristiti za svoje najniže strasti. Možda je Pero0433 TAJ koji nam pokazuje svjetlo. Hvala bogu da admin ne briše poruke od članova, pa požurih pregledati sve poruke od Pere0433 da me izvedu iz mraka. Evo ih:
"Pa ako treba prošvercati ćemo ju kao migranta,u gepeku preko granice"
Hm, pa nije baš dobro počelo, gepek, švercanje, migranti... Sigurno se zajebava...
"Reci ti nama,da li je veličina bitna,ili da bude dobar tehničar."
Iako je na višem nivou od mene, i dalje ga zabrinjava veličina kurca kao i večinu muškaraca, osim ddd2 sa Osječkog foruma
"A koliko si sa "Picom" prošla kilometara,i kakva ti je usluga?"
??? Baš mi ne zvuči kao viši nivo, dapače, više kao vrlo nisko/jadni nivo ljudskog razgovora
"300 za sat vremena,i prije dvije godine ,mogao si dobiti tri brazilke za te novce,to ni da je zlatna pička, ne vrijedi,očito si bio mlad i naivan."
WTF Pero0433, kako sad tako razgovaraš o tržištu ljudi, tj djevojaka???
"Realno 150,a 200 max.,sve više je previše"
Bogami Pero0433 je odredio cijenu ljudske duše na sat vremena. Prosvijetljeno, svaka čast
"U zadnjih mjesec dana sami škartovi,debele,ružne,usluga katastrofa.Pimpovi ili nabavljajte bolju robu ili nemojte ništa niti dovoditi,s ovima si rušite ugled,pad prometa za minimalno 50%"
Pero0433 ne samo da se služi prometom i uslugama djevojaka, nego i koristi i prilično loš riječnik prema ljudskim bićima. Uz to je i ekspert za predviđanja kretanja cijena i prometa ljudskih bića. Iznenađujuće za osobu koja kaže:
"čovjek nije roba i nije smisao ljudskog života biti nečija roba na tržištu."
Pero0433, odjebi u troskocima