Neiskusan1991
Well-known member
Onda ću nam po 2 heinekena ponijet kad drugi put dolazioSada se i rakija nudi, nabavila sam![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda ću nam po 2 heinekena ponijet kad drugi put dolazioSada se i rakija nudi, nabavila sam![]()
Jel ima nesto jos sto ti kronicno fali,a voljela bi imati u svojoj kolekciji,a nemos nabaviti... Osim rakije naravno haha al i ona se brzo potrosiSada se i rakija nudi, nabavila sam![]()
LirikuJel ima nesto jos sto ti kronicno fali,a voljela bi imati u svojoj kolekciji,a nemos nabaviti... Osim rakije naravno haha al i ona se brzo potrosi![]()
Nije više tour de France, sad je tour de BiHZa sat vremena stizem u Bihać
ako bosna ude u EU onda cemo do nje u srbiju i crnu goru, dobro je ovakoUskoro će Bosna u EU pa ćeš smjet probat i sjeme Hrvata iz izvorišta naše zemlje
Pa druže, zbog Bosne bih izvadila vizu za 3000€ako bosna ude u EU onda cemo do nje u srbiju i crnu goru, dobro je ovako
ma nije to opasno, kad se navuces na kuretinu onda se zabriniPa druže, zbog Bosne bih izvadila vizu za 3000€
Opasno sam navučena na ćunetinu
Nema brige. Dok BiH uđe u EU, Crystal će biti najbolji GILF, a ja ili u penziji ili mirišem travu odozdo.ma nije to opasno, kad se navuces na kuretinu onda se zabrini
A možda se bude i udala dotleNema brige. Dok BiH uđe u EU, Crystal će biti najbolji GILF, a ja ili u penziji ili mirišem travu odozdo.
Za brataA možda se bude i udala dotle
Samo jaši svi smo našiZa brata
Moram da poštujem tradicije
Baš takoSamo jaši svi smo naši
Ko tebi 120€, inače 150€ naplaćujeCrystal koliko je samo blowjob uz 2 svršavanja? Bez sexa
Ista je cenaCrystal koliko je samo blowjob uz 2 svršavanja? Bez sexa
Kako može biti ista cijena samo pušenje i sex? Pa nema mi logike. Ako je samo pušenje mora biti bar duplo jeftinije..jer neću te jebati.Ista je cena
nije stvar usluge nego vremenaKako može biti ista cijena samo pušenje i sex? Pa nema mi logike. Ako je samo pušenje mora biti bar duplo jeftinije..jer neću te jebati.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|