nije stvar usluge nego vremenaKako može biti ista cijena samo pušenje i sex? Pa nema mi logike. Ako je samo pušenje mora biti bar duplo jeftinije..jer neću te jebati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije stvar usluge nego vremenaKako može biti ista cijena samo pušenje i sex? Pa nema mi logike. Ako je samo pušenje mora biti bar duplo jeftinije..jer neću te jebati.
Nije isto kurac ili cigaretaKako može biti ista cijena samo pušenje i sex? Pa nema mi logike. Ako je samo pušenje mora biti bar duplo jeftinije..jer neću te jebati.
Opet nema logike. Al nikako.nije stvar usluge nego vremena
Kako ne, ima cura koje bi radije primile kurac u dupe nego se ljubile ili pušileOpet nema logike. Al nikako.
Ako si spreman da pušiš za duplo jeftino, ne znaci da i ja sam spremna. Evo ti logikaKako može biti ista cijena samo pušenje i sex? Pa nema mi logike. Ako je samo pušenje mora biti bar duplo jeftinije..jer neću te jebati.
A što je to ne bi jebao molim te?Kako može biti ista cijena samo pušenje i sex? Pa nema mi logike. Ako je samo pušenje mora biti bar duplo jeftinije..jer neću te jebati.
Druže, ako ti se nešto ne sviđa, neba logike, skupo, ružno - okreni se i CaoPoredis usne i pičku. Nisi ti dobar druže. Glupa to logika do bola.
Što se onda omladina ne jebe odmah?
Ahhh da po tebi isto ili mu ga popuši ili ga pojebe.
Ajd sutra u stanicu da izvadiš novuMa sve je to super, sad gledam navodno ne možeš u Bosnu iz Hrvatske ako ti je osobna 3 mjeseca pred istekom, tako da izgleda da nam nije suđeno ovaj put kad budeš u Brčkom...
Pa neće kad mu je mali!Buraz ti si spreman dat 50€ za pušenje, ako si spreman toliko dat dodaj još 50€ i pojebi se fino sa curom, ja ne mogu vjerovat da je neko spreman dati neke pare samo da mu ga popuši neko, a neće da jebe
Fazon je što sam imao previše dobrih sexova u životu. Al skroz slabo dobro pušenje, tako da sad mi je to fetishBuraz ti si spreman dat 50€ za pušenje, ako si spreman toliko dat dodaj još 50€ i pojebi se fino sa curom, ja ne mogu vjerovat da je neko spreman dati neke pare samo da mu ga popuši neko, a neće da jebe
Da dobro pušim, imala bih dobar autoI Crystal slabo puši, al’ se jebe ko zmaj, šalim se Crystal bez uvrede
Ma moz ic bez problema samo ti kaze na granici da ti je pred istek i to je to nece te vracatMa sve je to super, sad gledam navodno ne možeš u Bosnu iz Hrvatske ako ti je osobna 3 mjeseca pred istekom, tako da izgleda da nam nije suđeno ovaj put kad budeš u Brčkom...
Brate imam jedno odlično rješenje za tebe, nađi pedera da ti ga popuši, rezultat je isti zar ne?Crystal koliko je samo blowjob uz 2 svršavanja? Bez sexa
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|