A ima i više iskustva sigurnoBrate imam jedno odlično rješenje za tebe, nađi pedera da ti ga popuši, rezultat je isti zar ne?
Još on možda tebi gurne cvaju znači dobiješ pušenje i još zaradiš, gdje ćeš bolje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ima i više iskustva sigurnoBrate imam jedno odlično rješenje za tebe, nađi pedera da ti ga popuši, rezultat je isti zar ne?
Još on možda tebi gurne cvaju znači dobiješ pušenje i još zaradiš, gdje ćeš bolje
Zna što paše njegovom kurcu, onda samo primjeni na drugiA ima i više iskustva sigurno
cao jel mozes dati broj da se dogovorimo kad dodes u brckoDa dobro pušim, imala bih dobar auto
Tako da sasvim legitimno
124cao jel mozes dati broj da se dogovorimo kad dodes u brcko
Hoćeš li se usput zadržati u Trebinju?27.-30.03 - Banja Luka
30.-04.04 - Brčko
A posle idem u Albaniju da odmorim pa nazad
Tako treba sestro draga, treba i mašini malo odmora, stalno je na radnoj temperaturi, ne hladiš je nikako27.-30.03 - Banja Luka
30.-04.04 - Brčko
Tezak je ovo hljeb,nema penziono,nema socijalno,nema zdravstveno osiguranje.27.-30.03 - Banja Luka
30.-04.04 - Brčko
Neka je dobro ohladi, odmori... Čekam je preko mjesec Jebala je mačka pod rep kad objavi da je u Sarajevu... Sat i po, svu ću je satrati, da se 3 dana podviruje jel joj sve sa mašinom uredu...Tako treba sestro draga, treba i mašini malo odmora, stalno je na radnoj temperaturi, ne hladiš je nikako
Usput?Hoćeš li se usput zadržati u Trebinju?
evo sad sam se gurnula ledTako treba sestro draga, treba i mašini malo odmora, stalno je na radnoj temperaturi, ne hladiš je nikako
Nemoj jadna ne bila, smrznut će ti se pičkaevo sad sam se gurnula led
WD-40?Treba je samo dobro podmazivat
kad ćeš opet snimit neku scenu za legal, pogledao sam sve! Baš si ludaevo sad sam se gurnula led
Identično sam iskustvo imao, stvarno je ženska vrh u svakom pogleduSad bio kod Crystal i sta da vam kazem,vi sto je "pljujete" ili nemate para ili vam se kita ne diže,treće nema.Korektna u dogovoru,ispostovala sve,ne gleda na sat,sex vrhunski,tako da.....vidimo se u Banja Luci
Čim dobijem šengen vizu.kad ćeš opet snimit neku scenu za legal, pogledao sam sve! Baš si luda
mislim da bi tebi bas legla scena sa pascalomČim dobijem šengen vizu.
A za sada neka braća dolazi da pijemo kafu i da se jebemo
Nisam shvatila.mislim da bi tebi bas legla scena sa pascalom
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|