Neiskusan1991
Well-known member
Zna što paše njegovom kurcu, onda samo primjeni na drugiA ima i više iskustva sigurno

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zna što paše njegovom kurcu, onda samo primjeni na drugiA ima i više iskustva sigurno
cao jel mozes dati broj da se dogovorimo kad dodes u brckoDa dobro pušim, imala bih dobar auto
Tako da sasvim legitimno
124cao jel mozes dati broj da se dogovorimo kad dodes u brcko
Hoćeš li se usput zadržati u Trebinju?27.-30.03 - Banja Luka
30.-04.04 - Brčko
A posle idem u Albaniju da odmorim pa nazad
Tako treba sestro draga, treba i mašini malo odmora, stalno je na radnoj temperaturi, ne hladiš je nikako27.-30.03 - Banja Luka
30.-04.04 - Brčko
Tezak je ovo hljeb,nema penziono,nema socijalno,nema zdravstveno osiguranje.27.-30.03 - Banja Luka
30.-04.04 - Brčko
Neka je dobro ohladi, odmori... Čekam je preko mjesec Jebala je mačka pod rep kad objavi da je u Sarajevu... Sat i po, svu ću je satrati, da se 3 dana podviruje jel joj sve sa mašinom uredu...Tako treba sestro draga, treba i mašini malo odmora, stalno je na radnoj temperaturi, ne hladiš je nikako![]()
Usput?Hoćeš li se usput zadržati u Trebinju?
evo sad sam se gurnula ledTako treba sestro draga, treba i mašini malo odmora, stalno je na radnoj temperaturi, ne hladiš je nikako![]()
Nemoj jadna ne bila, smrznut će ti se pičkaevo sad sam se gurnula led![]()
WD-40?Treba je samo dobro podmazivat
kad ćeš opet snimit neku scenu za legal, pogledao sam sve! Baš si ludaevo sad sam se gurnula led![]()
Identično sam iskustvo imao, stvarno je ženska vrh u svakom pogleduSad bio kod Crystal i sta da vam kazem,vi sto je "pljujete" ili nemate para ili vam se kita ne diže,treće nema.Korektna u dogovoru,ispostovala sve,ne gleda na sat,sex vrhunski,tako da.....vidimo se u Banja Luci
Čim dobijem šengen vizu.kad ćeš opet snimit neku scenu za legal, pogledao sam sve! Baš si luda![]()
mislim da bi tebi bas legla scena sa pascalomČim dobijem šengen vizu.
A za sada neka braća dolazi da pijemo kafu i da se jebemo![]()
Nisam shvatila.mislim da bi tebi bas legla scena sa pascalom
Pascals Subsluts ili je to više za amaterkeNisam shvatila.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|