Crystal
Well-known member
laganica uz prijatnu kaVicuTour de Sava, od Prijedora do Brčkog parkiraš svakih 50ak km na dan dva
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
laganica uz prijatnu kaVicuTour de Sava, od Prijedora do Brčkog parkiraš svakih 50ak km na dan dva
E nek si otišla iz Mostara hvala Bogu, i ne vraćaj se više.Svinja je najpametnija životinja i sigurno duplo pametnija nego ti
Govori u svoje ime , neki od nas bi željeli vidjeti Crystal opet u MostaruE nek si otišla iz Mostara hvala Bogu, i ne vraćaj se više.
Idem otvoriti šampanjac
Pa mislio sam kad ona bude u BL, 19-23.3.2024? Ako se plan promjenio ili ako sam nešto promašio (pošto je ovo moj prvi put u ovom forumu ali ne u hobi) opomeni me.@Crystal voli bi da te vidim dok si u banja luci ako imaš vremena. Molim pošalji cijenovnik itd na pp ili ako hoće iko poslati njen WhatsApp. Hvala.
Haha pavijane ne javljaj se
sad je još smješnije, i bolje da ne komentarišešAko je vama smješno pisati “Dodrk” umesto “Dodik”, onda nemam šta da komentarisem
Morate da uzmete terapiju i odmorite
ne cudi me takav komentar, obzirom da oboževaš pretile trebe
Je, ima bas dobru vibru, osjeti se to preko poruka. Steta kaj je daleko, jebat ga.Ekipa, moj savjet Vam je da čuvate ko oči u glavi curu kao što je Crystal što se ovog posla tiče, jer ovakvih cura nećete ni približno naći u BiH, a i ove ostale što dolaze iz čitavog svijeta, 99,99% djevojaka kad im dodjete odmah vas bace u akciju završio si, dovidjenja i prijatno, i još ti naplati 200€ za ništa, zato moj savjet lijepo se ponašajte i čuvajte je ako želite da vam dolazi u grad
Može neki kontakt?19-23.03 - Banja Luka
23.03- 27.03 - Bihać
27.04.-29.03 - Prijedor
29.03-2.03 Brčko
Ja ti kažem mani se forumaBožepomozi
Odlična jeLady M Sarajevo, Independent | City of Love
Erotske masaze,fetishi i dominacija Kontakt iskljucivo putem poziva na broj!!!cityoflove.com
Jel bio kod ove na masazi? Kakva je?
Ja sam se lijepo ponasao pa je samo zavlacila i gledala kako ce me se sto prije rijesiti. Bio jos kad je sat vremena bilo 250e. Bio kod puno gorih ali i kod puno boljih. Jedino sta je dobro kod nje je da voli gutat spermu.Ekipa, moj savjet Vam je da čuvate ko oči u glavi curu kao što je Crystal što se ovog posla tiče, jer ovakvih cura nećete ni približno naći u BiH, a i ove ostale što dolaze iz čitavog svijeta, 99,99% djevojaka kad im dodjete odmah vas bace u akciju završio si, dovidjenja i prijatno, i još ti naplati 200€ za ništa, zato moj savjet lijepo se ponašajte i čuvajte je ako želite da vam dolazi u grad
Jel acringe. jedva cekam procitat osmrtnicu u novinama kad se s krivim spetljas :*
Kako kome odgovara, cura je čista desetka i od mene će imati sve preporukeJa sam se lijepo ponasao pa je samo zavlacila i gledala kako ce me se sto prije rijesiti. Bio jos kad je sat vremena bilo 250e. Bio kod puno gorih ali i kod puno boljih. Jedino sta je dobro kod nje je da voli gutat spermu.
Ja sam bio prije 10-tak dana, znači poslao poruku, vratila cjenik, dogovorili termin, znači sve bukvalno u tri poruke.Ja sam se lijepo ponasao pa je samo zavlacila i gledala kako ce me se sto prije rijesiti. Bio jos kad je sat vremena bilo 250e. Bio kod puno gorih ali i kod puno boljih. Jedino sta je dobro kod nje je da voli gutat spermu.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|