Kako mogu doci do tebe daj mi adresu nemam whatsuppPosle ramazana, a ja ne mogu planirat tako daleko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako mogu doci do tebe daj mi adresu nemam whatsuppPosle ramazana, a ja ne mogu planirat tako daleko
Nick ti je u skladu sa pitanjemKako mogu doci do tebe daj mi adresu nemam whatsupp
Druze 2-3 stranice unazad i nadjes sve@Crystal voli bi da te vidim dok si u banja luci ako imaš vremena. Molim pošalji cijenovnik itd na pp ili ako hoće iko poslati njen WhatsApp. Hvala.
A sto je toliki problem jednostavno nabavit whatsapp? Pa nije da se placa 10000 eura, besplatan jeKako mogu doci do tebe daj mi adresu nemam whatsupp
Ne smem da glasujemCrystal za koga si glasala na izborima
Može i meni danas sam u BL hvala@Crystal voli bi da te vidim dok si u banja luci ako imaš vremena. Molim pošalji cijenovnik itd na pp ili ako hoće iko poslati njen WhatsApp. Hvala.
Može i meni danas sam u BL hvala
Druze 2-3 stranice unazad i nadjes sve
Za DodrkaCrystal za koga si glasala na izborima
Kako znaš sa jesam član saveza nezavisnih socijaldemokrata?Za Dodrka
procitaj još jednomKako znaš sa jesam član saveza nezavisnih socijaldemokrata?
Sad sam se uplašila
Nije skontalaprocitaj još jednom
Ne znam da čitamprocitaj još jednom
Dodrk svinja kao i ostali političariAko je vama smješno pisati “Dodrk” umesto “Dodik”, onda nemam šta da komentarisem
Morate da uzmete terapiju i odmorite
Ti se javiAko je vama smješno pisati “Dodrk” umesto “Dodik”, onda nemam šta da komentarisem
Morate da uzmete terapiju i odmorite
mislim da je ovo za mene,
eto super, taman brcko za vikend pred uskrs, mozes dobiti pisanice19-23.03 - Banja Luka
23.03- 27.03 - Bihać
27.04.-29.03 - Prijedor
29.03-2.03 Brčko
sad mi je sve jasno. Falamislim da je ovo za mene,
kad gledas na karti u banjaluku vjerojatno dolazi i ovi iz gradiške s obje strane.
odžak je taman negdje izmedu broda i šamca
orašje je najblize za cijelu slavoniju (osijek, vinkovci, vukovar, zupanja)
brčko je isto dosta blizu za slavoniju a i srbima je dosta blize
eto super, taman brcko za vikend pred uskrs, mozes dobiti pisanice
Svinja je najpametnija životinja i sigurno duplo pametnija nego tiDodrk svinja kao i ostali političari
Tour de Sava, od Prijedora do Brčkog parkiraš svakih 50ak km na dan dvasad mi je sve jasno. Fala
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|