Za sad mi je najbolji bio prone bone sa njom, stiskala me dolje, bio lijep osjecaj.Daj malo opisite u kojim pozama ju derete, nekako mi najbolje s njom misionarku dok stenje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za sad mi je najbolji bio prone bone sa njom, stiskala me dolje, bio lijep osjecaj.Daj malo opisite u kojim pozama ju derete, nekako mi najbolje s njom misionarku dok stenje
Prone bone mi bolji kod nekih sa vecom guzom, ono kad ga metnes do kraja i lupis u guzu a guza ko da valovima napravi oleeeeZa sad mi je najbolji bio prone bone sa njom, stiskala me dolje, bio lijep osjecaj.
Nives 0923872296 SopotBroj ili link PO?
Jbg, i ja da sam zensko i da se kurvam bi isto tako se radije mlađima prodavao nego starijima, spoji zenska ugodno s korisnimJa bi je jako rado prašil, ali..jbga...ima princip za godine.....kad god nazovem...odmah pita.. "gospodine, koliko vam je godina "...a ne pita koliki je, kak vam stoji.....moj Veseljko, moj Roko....tak da nisam bil kod nje.....a baš volim mršave....zato idem kod Silvije srpkinje.....lepo se razumijemo....radi sve kaj se dogovorite.....a liže šupak najbolje....
I lima jel te rijesila stara kokaZvonilo i dok ja bil taman me onak lepo jahala mobiteli joj bili na stolu nije se javila, CP legenda ,carica ljubaznosti! I nije me zurila van top!
Jok, buro...Jel radila skoro kome rimmjob, dajte iskustva?
Sumnjam, nazovi pa pitaj najbolje.Jel radi nedjeljom?
Polako izlazi iz toga...na brojcaniku preko 10 000 ulaza al tesko se maknut od lake love za nju...Radi po par dana u tjednu ali ni preko tjedna ne radi svaki dan..pricala mi je
Eh, da bar dode dobra zamjena za nju. Za sad takvu jos nisam upoznao. Najslicnija njoj bi rekao da je Alex (visoka, mrsava, kvarcana), ali se ona niti ljubi niti joj smijes svrsit u usta. A kod Nives kad sam bio nedavno treci put, skoro sam se onesvijestio kad sam svrsavao, zena jako dobro usisava.Polako izlazi iz toga...na brojcaniku preko 10 000 ulaza al tesko se maknut od lake love za nju...
Njoj je to ko casa vode samo stancanje i lova u djep...problem spremnik zaraza..Eh, da bar dode dobra zamjena za nju. Za sad takvu jos nisam upoznao. Najslicnija njoj bi rekao da je Alex (visoka, mrsava, kvarcana), ali se ona niti ljubi niti joj smijes svrsit u usta. A kod Nives kad sam bio nedavno treci put, skoro sam se onesvijestio kad sam svrsavao, zena jako dobro usisava.
A zasto mislis da siri zarazu? Ja nisam imao u uvid njenu krvnu sliku itd, ali izgleda zdravo zena. Tako su govorili i za Marinu Dom Sportova, pa nakraju nista od toga nije bilo istina.Njoj je to ko casa vode samo stancanje i lova u djep...problem spremnik zaraza..
Lik, kakva zaraza... uozbilji se. Treba biti realan da je najbolja u gradu!Njoj je to ko casa vode samo stancanje i lova u djep...problem spremnik zaraza..
Fakat zvučiš jadno.Kakva zaraza? Vi niste normalni
Lik, kakva zaraza... uozbilji se. Treba biti realan da je najbolja u gradu!
Prošao sam ih sve u gradu,njoji sam rekao samo dvije. Jer sam htio vidjeti što ću dobiti od nje! A dobio sam sam da sam svršio u roku 20 minuta!
Nema bolje,nema konkretnije! I žao mi je jer nisam uzeo dulje od pola sata jer s tom ženom čovjek može biti cijeli dan!
Znači jebao bi ju nakon svakih 20 minuta pauze!
Ne seri. I budi svjestan da si jazavac!Fakat zvučiš jadno.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|