Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Proguta i jos pocucla da ne curiKolege jel vam pantera proguta ili ispljune ko meni
Meni proguta svaki putKolege jel vam pantera proguta ili ispljune ko meni
Hahaha luzer.Meni ne guta al rec joj iduci put jel moze progutat spermu
Velika stvar hahaHahaha luzer.
Zna kome je gutala od nas.Kaze mi teta Nives da se obavezno tusira poslije svakog klijenta, i da nas zna po nicknameovima tko smo.
LOL, al doslovno Ne da ne zna po nickovima, nego se ne sjeca ni svih nas koji smo bili kod nje, eventualno ako je nekog upamtila po nekakvim izjavama koje netko koristi i ovdje pa moze sumnjati da je to ta osoba...Kaze mi teta Nives da se obavezno tusira poslije svakog klijenta, i da nas zna po nicknameovima tko smo.
Pa bas to. Imam kurac od 15.5cm. Ako sam bas jako napaljen ide i do 16. I ona ga nemoze cijelog progutat. To je ondaj trenutak kad se pantera doslovno gusi kurcem koliko ga nabija, ali do kraja ne ide. Tako da neznam kakve ljudi male pimpeke imaju tu jer sam vidio vise puta da su pisali da ga guta do kraj. Meni neMeni ne proguta... Niti kurac niti spermu
I nejde nikak, koda si je blokadu u grlo ugradila... Al ima svojih drugih kvaliteta...Pa bas to. Imam kurac od 15.5cm. Ako sam bas jako napaljen ide i do 16. I ona ga nemoze cijelog progutat. To je ondaj trenutak kad se pantera doslovno gusi kurcem koliko ga nabija, ali do kraja ne ide. Tako da neznam kakve ljudi male pimpeke imaju tu jer sam vidio vise puta da su pisali da ga guta do kraj. Meni ne
Ali i ovako to radi savrseno. Zenska stvorena za kurac
Meni ne proguta... Niti kurac niti spermu
Prijatelju? Smiješ se Mojoj nesreći
imaš veliki zato nemože a i mnogo obiljno svršavaš baš si me nasmejaoPrijatelju? Smiješ se Mojoj nesreći
Tel: 064/677-677
|
|
|
|