Sperminator
Well-known member
Troškovi trauma nakon takve usluge daleko nadmašuju tih 300 kn.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve veza ima trauma s ičimTroškovi trauma nakon takve usluge daleko nadmašuju tih 300 kn.
Siluje te šakicom i ti joj platiš.Kakve veza ima trauma s ičim
Kad već čekaš onog lika koji ti je jasno napisao da ne hoda već dugo po PO ali vidim da ne čitaš s razumijevanjem onda ti ove 3 bolje.
Tina-koja je sad na Trešnjevci a prije bila u Sigetu,bio 2 puta i solidna usluga,mlada,urednija i zgodnija od Pantere
Laura-Mlada mana,prije bila na Miramarskoj pa Selskoj,sada ne znam gdje je,tijelo dobro,faca bezveze makar nije ružna,usluga ok ako joj se i svidis dobis neke ekstra usluge,isto mlada i zgodnija od Pantere
Andelina-dobro poznati Milf koja je po meni i najbolja od ove 3,ogromne sise prirodne,stan apoteka,usluga solidna,space shuttle za Panteru.
I sve 3 jeftinije od Pantere.
Zadovoljan??
Ne voli se seksat sa muskima njenih godina, znaci ako si 45+, samo oral, ili cak dobijes odbijenicu preko telefona.Jesam to dobro shvatio da ta žena voli samo dečke koji su bitno mlađi od nje?
A je li možda situacija da baš voli mlađe?Ne voli se seksat sa muskima njenih godina, znaci ako si 45+, samo oral, ili cak dobijes odbijenicu preko telefona.
Voli da... Kazem, njenim rijecima, da joj se gadi da se seksa sa nekim od 50g.A je li možda situacija da baš voli mlađe?
Ono da voli mlado meso?
Mlađe je slađe . Mladi voli starije i eto odlična kombA je li možda situacija da baš voli mlađe?
Ono da voli mlado meso?
Je ima Crna pantera možda glas koji bi ličio na glas "babe iz bunara" koja se javlja na oglas od "Silvia" (ne mislim na onu milf).Voli da... Kazem, njenim rijecima, da joj se gadi da se seksa sa nekim od 50g.
Probat ću ovako.Da, Nives je inače kurvanje hobi, a pravi posao joj je da radi ko telefonistica kod silvije
mislim da mi se jednom javila baba iz podruma a drugi puta baba sa tavana, frende, od kurvarluka radiš naukuProbat ću ovako.
Sjeća li se itko da mu se ikada na oglas "Crna pantera" javio glas "babe iz bunara" koji se javlja na oglas "Silvia".
Pa možda rade u paru.Da, Nives je inače kurvanje hobi, a pravi posao joj je da radi ko telefonistica kod silvije
Ne, ima normalan glasJe ima Crna pantera možda glas koji bi ličio na glas "babe iz bunara" koja se javlja na oglas od "Silvia" (ne mislim na onu milf).
Ne znam za to, bio kod nje dva puta, i ostavila mobitele na stolu.Najčešće se javlja stenjajući dok je neki "malac" nabija pozadi.
Isti slučaj, bio kod nje 8 puta i niti jednom se nije javila na mobitel u toku akcije...Ne znam za to, bio kod nje dva puta, i ostavila mobitele na stolu.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|