Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SopotMoze netko reći u kojem kvartu je sad Nives?
Ne treba točno, al da približno znam.
Puno bi mi značilo
Hvala.
Sve ti pise tu na forumu do zadnjeg detaljaMoze netko reći u kojem kvartu je sad Nives?
Ne treba točno, al da približno znam.
Puno bi mi značilo
Hvala.
Hvala ti na objašnjenju. Puno si mi pomogao.Sve ti pise tu na forumu do zadnjeg detalja
Nema problema i drugi putHvala ti na objašnjenju. Puno si mi pomogao.
Nikada 100% cesto sam kod njeProbat ću ovako.
Sjeća li se itko da mu se ikada na oglas "Crna pantera" javio glas "babe iz bunara" koji se javlja na oglas "Silvia".
Bila je Crna prije nekih 5 jari u španskom i dijelila je stan sa nekom babom...Probat ću ovako.
Sjeća li se itko da mu se ikada na oglas "Crna pantera" javio glas "babe iz bunara" koji se javlja na oglas "Silvia".
Kaj nije u preckom bila?Bila je Crna prije nekih 5 jari u španskom i dijelila je stan sa nekom babom...
Točno, nasuprot šopingcentraKaj nije u preckom bila?
Nemoj dezinformirat, to nije panteraZgodna žena 48 g. crnka sa plavim očima 170/68/4
ZGODNA žena 48 g. crnka sa plavim očima 170/68/4 povremeno bi se družila s kulturnim situiranim gospodinomwww.oglasnik.hr
Sad ni slike nema.
Piše zgodna žena, jel aktivna pod drugim imenom?Nemoj dezinformirat, to nije pantera
Otiđi na prvu stranicu ove teme, kolega koji ju je otvorio napisao je podrobno sve informacije koje te trebaju zanimat!Piše zgodna žena, jel aktivna pod drugim imenom?
Zgodna žena 48 g. crnka sa plavim očima 170/68/4
ZGODNA žena 48 g. crnka sa plavim očima 170/68/4 povremeno bi se družila s kulturnim situiranim gospodinomwww.oglasnik.hr
Sad ni slike nema.
Moze broj andjelineKad već čekaš onog lika koji ti je jasno napisao da ne hoda već dugo po PO ali vidim da ne čitaš s razumijevanjem onda ti ove 3 bolje.
Tina-koja je sad na Trešnjevci a prije bila u Sigetu,bio 2 puta i solidna usluga,mlada,urednija i zgodnija od Pantere
Laura-Mlada mana,prije bila na Miramarskoj pa Selskoj,sada ne znam gdje je,tijelo dobro,faca bezveze makar nije ružna,usluga ok ako joj se i svidis dobis neke ekstra usluge,isto mlada i zgodnija od Pantere
Andelina-dobro poznati Milf koja je po meni i najbolja od ove 3,ogromne sise prirodne,stan apoteka,usluga solidna,space shuttle za Panteru.
I sve 3 jeftinije od Pantere.
Zadovoljan??
Nema kod Nives sat vremena. Ja koji to volim uzeti nije mi dala. Ali bio sam skoro sat vremena kod nje sa PST i AST. Tako da mi se to isplatilo.Sta se tice anal to bibi mene zanimalo
Jeli je mozda neko bio nedavno? Msm kakve su sada cijene 1h?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|