BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Cura sa slika je iza oglasa, makar sada 01/2025 Rijeka, ali budući da je agencija ako netko ovo čita nakon toga, ne mora biti nužno ona :)

Iskustvo super, sitna 19 godišnja brazilka, za normalan sex top, od egzibijcija (Anal i sl.) kaže da ne radi ništa, tako da ako to tražite, tražite dalje... ja sam bio 1/200 2metka.

Ja ću ponoviti sigurno, u Ri. je do Nedjelje...

N

Cura sa slika je iza oglasa, makar sada 01/2025 Rijeka, ali budući da je agencija ako netko ovo čita nakon toga, ne mora biti nužno ona :)

Iskustvo super, sitna 19 godišnja brazilka, za normalan sex top, od egzibijcija (Anal i sl.) kaže da ne radi ništa, tako da ako to tražite, tražite dalje... ja sam bio 1/200 2metka.

Ja ću ponoviti sigurno, u Ri. je do Nedjelje.
Nema 19 sigurno to zaboravi

Jel bio netko s Ruby? Vidim da je stvarno u Zagrebu ali kad joj posaljem poruku dobijem samo automatski price list odgovor i nakon toga nista. Probao sam s tri broja i svaki put isto wtf

Jel bio netko s Ruby? Vidim da je stvarno u Zagrebu ali kad joj posaljem poruku dobijem samo automatski price list odgovor i nakon toga nista. Probao sam s tri broja i svaki put isto wtf
Meni je odgovorila al nisam otisao.
Jel zna netko sta se dogada s ovim kurvama,skoro svaka odbija da im svrsis u usta pa ih moram poprskat po faci dok misle da cu na sise.
Kako doc do milf Roxane,to je znanstvena fantastika cini mi se ?

Ova bila prije kod nas…kako se zvala?

Znam da je bila hvaljena na forumu
Zvala se i tada Ruby, bila je u zadnjih 3 godine bar 3x u Zagrebu. Meni osobno najbolja kurva ikad. Znao sam uzet pola sata i ostat cuku vremena s dva svrsavanja. Mozes s njom radit sto oces, ma top je. Vidim da stvarno je tu, al ne mogu je nikako dobiti. Posaljem poruku, dobijem iste sekunde price list i to je to, nakon tog ne odgovara. Probao s tri razlicita broja, uvijek ista stvar.

Cura je ok. Ona je na fotkama Ali su dosta fotosopirane. Simpa je, korektna I trudi se da ugodi. Ima oziljak od estetske operacije na trbuhu Ali nije nesto sto bi bilo neprihvatljivo. Meni je bilo odlicno.

Cura je ok. Ona je na fotkama Ali su dosta fotosopirane. Simpa je, korektna I trudi se da ugodi. Ima oziljak od estetske operacije na trbuhu Ali nije nesto sto bi bilo neprihvatljivo. Meni je bilo odlicno.

Znaci brutalni fotosop i ogroman oziljak su tebi prihvatljive stvari u ovom skupom sportu ako sam dobro shvatio? I jos ju preporucujes?

Nisam se dugo oglašavao jer dugo nisam išao a i sad kad sam otišao sjetio sam se zašto nisam išao. Bila je jeftinija pa reko ajde pola sata, bacanje love. Nije neka neka pička, engleski znači jebeno NULA, ja ne znam u kakvim pećinama ti latinosi žive da ne znaju nabrojat do 10 na engleskom. U akciji je mrtva hladna, nije ni za kurac, bio sam pripit i bilo mi je vruće a u sobi + 40. Nije mogla izdržat 10 minuta da ju jeben pa sam izdrkao po njoj.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh