BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Nečkao se između par oglasa, i loše odabrao... Dogovor i dolazak išao glatko, ali od ulaza u stan vidio da joj nisam sjeo... Pola toga što piše u oglasu ne radi, nije baš zainteresirana, pa se stalno namješta, komentira... Otišao nakon pola sata razočaran.

Loše se počastio za rođendan 🤣...

Meni je bila dobro raspolozena pa sam ostao, ali opet cura nije sa slika (nesto malo slici).

Cura sa slika je iza oglasa, makar sada 01/2025 Rijeka, ali budući da je agencija ako netko ovo čita nakon toga, ne mora biti nužno ona :)

Iskustvo super, sitna 19 godišnja brazilka, za normalan sex top, od egzibijcija (Anal i sl.) kaže da ne radi ništa, tako da ako to tražite, tražite dalje... ja sam bio 1/200 2metka.

Ja ću ponoviti sigurno, u Ri. je do Nedjelje...

Prošlo lito bila u Splitu,bia kod nje par puta
Uglavnom,cura je super,top usluga,
Imate jaku preporuku od mene

N

Cura sa slika je iza oglasa, makar sada 01/2025 Rijeka, ali budući da je agencija ako netko ovo čita nakon toga, ne mora biti nužno ona :)

Iskustvo super, sitna 19 godišnja brazilka, za normalan sex top, od egzibijcija (Anal i sl.) kaže da ne radi ništa, tako da ako to tražite, tražite dalje... ja sam bio 1/200 2metka.

Ja ću ponoviti sigurno, u Ri. je do Nedjelje.
Nema 19 sigurno to zaboravi

Jel bio netko s Ruby? Vidim da je stvarno u Zagrebu ali kad joj posaljem poruku dobijem samo automatski price list odgovor i nakon toga nista. Probao sam s tri broja i svaki put isto wtf

Jel bio netko s Ruby? Vidim da je stvarno u Zagrebu ali kad joj posaljem poruku dobijem samo automatski price list odgovor i nakon toga nista. Probao sam s tri broja i svaki put isto wtf
Meni je odgovorila al nisam otisao.
Jel zna netko sta se dogada s ovim kurvama,skoro svaka odbija da im svrsis u usta pa ih moram poprskat po faci dok misle da cu na sise.
Kako doc do milf Roxane,to je znanstvena fantastika cini mi se ?

Ova bila prije kod nas…kako se zvala?

Znam da je bila hvaljena na forumu
Zvala se i tada Ruby, bila je u zadnjih 3 godine bar 3x u Zagrebu. Meni osobno najbolja kurva ikad. Znao sam uzet pola sata i ostat cuku vremena s dva svrsavanja. Mozes s njom radit sto oces, ma top je. Vidim da stvarno je tu, al ne mogu je nikako dobiti. Posaljem poruku, dobijem iste sekunde price list i to je to, nakon tog ne odgovara. Probao s tri razlicita broja, uvijek ista stvar.

Cura je ok. Ona je na fotkama Ali su dosta fotosopirane. Simpa je, korektna I trudi se da ugodi. Ima oziljak od estetske operacije na trbuhu Ali nije nesto sto bi bilo neprihvatljivo. Meni je bilo odlicno.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh