BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Bio tko? Bilo kakvo iskustvo u vezi nje?

Volio bi probat Azijatkinju - mala, mršava - to mi je top.

Ali se čini fake, ili?
Meni se čini fejk. Po mom skromnom mišljenju, sumnjivo mi je prvo što je unverfied pa onda što joj piše nationality Brazilian pa joj services piše na španjolskom il portuglaskom i zadnje: usluga koje joj pišu je previše i kad netko doda neke poput kamasutra, squirting, strap on, rimming i ono najbolje sex between breasts a ima ultra male sise odma mi se čini upitna usluga. Kad ima toliko puno usluga naredano moje iskustvo je da često ne radi osnovne usluge (svako prioritizira druge usluge, al najčešće su to deepthroat, fingering, cunnilingus, diranje, cif,cob,cim i različite poze, to je ovak što mi na prvu pada na pamet) kako treba, a kamoli dodatne.

Sory nemoj se ljutiti ali ono malo si glup. Pa tko normalan ispušta kurvu iz vida kad dođe kod njega u stan. Koliko je puta neka došla kod mene nije mi palo na pamet je ostaviti samu u prostoriji. Cijelo vrijeme smo bili skupa dok nije ošla ća.
ma dobro stari, ak ti neko hoce ubacit nekej u piće onda to i bude nspravil... kak bi nekoga imal na oku celo vreme? kaj ste išli skupa pišat?

ma dobro stari, ak ti neko hoce ubacit nekej u piće onda to i bude nspravil... kak bi nekoga imal na oku celo vreme? kaj ste išli skupa pišat?
Pa tko kaže da smo išli pišat pa nije kod mene bila cili dan bila je 1 uru mogu izdržat dok ne ode ća. A to da ako mi želi stavit drogu u piće da če mi je stavit isto nema smisla jer neću ni uzimati piti dok je ona tu tako da mi nema gdje ubaciti drogu.

Meni se čini fejk. Po mom skromnom mišljenju, sumnjivo mi je prvo što je unverfied pa onda što joj piše nationality Brazilian pa joj services piše na španjolskom il portuglaskom i zadnje: usluga koje joj pišu je previše i kad netko doda neke poput kamasutra, squirting, strap on, rimming i ono najbolje sex between breasts a ima ultra male sise odma mi se čini upitna usluga. Kad ima toliko puno usluga naredano moje iskustvo je da često ne radi osnovne usluge (svako prioritizira druge usluge, al najčešće su to deepthroat, fingering, cunnilingus, diranje, cif,cob,cim i različite poze, to je ovak što mi na prvu pada na pamet) kako treba, a kamoli dodatne.
Ma ocito nista od toga, vec bi bila verificirana da je prava, ili ima 72 godine pa skriva lice sto je vrlo lako moguce

Imam osjecaj kao da kad takvi neki napisu tak neke price da zapravo imaju fetish na takve stvari i da se uopce nije dogodilo. Znaci odes na policiju prijavis i obavis toksiskoloski nalaz u bolnici na droge.
Nije fetish. Imaš pravo misliti što želiš, ova objava je isključivo iz najbolje namjere i upozorenja. Mala očito svako malo dolazi u ZG pod drugim imenom, iste slike

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh