BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Bio kod ove male. Mala je prezgodna, barem meni. Netko je pisao da sise malo vise, ali ne vise, nego su prirodne i super velicine za njenu visinu 2-3/160/45.
I tu staje dobro, a pocinje lose. Nema tusiranja, neko drugi je valjda biou kupaoni. Mala ga je obrisala s vlaznom maramicom.
Ne zna beknuti eng pa sve ide preko translatea, sto ubija svu draz. 5 .min dok smo potvrdili usluge. Ne radi DT, ostalo osnovno da. Anal ne. Dopisujete se s nekim drugim. Lokacija Radnicka, iako je jutros bila na Savskoj pa sam se fino provozao.
Uglavnom, platio 1h bez 150 papirica, otisao nakon pol sata.
Iako je mala prekrasna, ukupni dojam hm, ne bih isao ponovo.
Tko se moze istresti bez ikakve komunikacije, nek ide jer je mala prezgodna, a ostali nek zaobdju.
Mala je sva tiha i plasljiva tak da nema ni vatre u njoj kao sto je bila Rachel.

Bio kod ove male. Mala je prezgodna, barem meni. Netko je pisao da sise malo vise, ali ne vise, nego su prirodne i super velicine za njenu visinu 2-3/160/45.
I tu staje dobro, a pocinje lose. Nema tusiranja, neko drugi je valjda biou kupaoni. Mala ga je obrisala s vlaznom maramicom.
Ne zna beknuti eng pa sve ide preko translatea, sto ubija svu draz. 5 .min dok smo potvrdili usluge. Ne radi DT, ostalo osnovno da. Anal ne. Dopisujete se s nekim drugim. Lokacija Radnicka, iako je jutros bila na Savskoj pa sam se fino provozao.
Tko se moze istresti bez ikakve komunikacije, nek ide jer je mala prezgodna, a ostali nek zaobdju.
Mala je sva tiha i plasljiva tak da nema ni vatre u njoj kao sto je bila Rachel.
U subotu je bila kod mene doma.
Isto iskustvo sam imao.
Mala je prezgodna, ali…
Iako sam platio sat vremena, nakon prvog svršavanja sam joj rekao da ide doma.

130 eura 1 h ??

Prva stvar, kod ovakvih oglasa koji imaju milijun services, izbjegavati ili su fake, ili to zenska ne radi.
Drugo, ak ides prvi put kod neke, uvijek plati za pola sata, pa ak je sve u redu, tek onda produzi na jos sat vremena.

Jbg, moglo je i gore proci, kao onog lika kojega su cigani prebili i pokrali.
Pozdrav,
A tko je pisao da su ga cigani prebili? Ja uopće ne mogu to naći?

130 eura 1 h ??

130 eura 1 h ??
Vise kao 130 eura 30 minuta, ne znam jel si primjetio ali svi koji su platili 130 sat su ju odjebali nakon pola sata. Tako je bilo i moje iskustvo. Mala je lijepa ali se vidi da je nova u ovome i vjestina je na nuli. Ako ti se ide, bolje uzmi pola sata i usparaj 30 eura jer neces imat sto radit snjom 60 minuta. Druga stvar je sto cak i za najednostavniju komunikaciju odma trci na translator i ubije cijeli ritam odnosa.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh