BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Bio kod ove, slike su njezine, usluge su sve kako pise na profilu.
Nema GFE, cisti PSE, cim sam zavrsio prvi put, odma je nastavila dalje. Jako je aktivna i da se dogovorit svasta. Engleski zna par izraza, tako da translate koristi.
Akcija je super i bas se uzivi.

Minus:
Nisam se mogo otusirat prije ni poslije, kaze nema tople vode i kolegica se tusira.

Jos i kratki osvrt na Megan. Bio sam kod nje prije par mjeseci kad je bila tu, 200 sat, GFE odlican, izgleda odlicno, vrijedi svakog centa i preporucam tko trazi GFE.

Ja sam bio u Rijeci, uzas, mala je sva izbrazdana od akni, smrdila je po onim elektricnim cigarama da mi se zeludac okreta, uzeo 1h dva metka, jedva ali jedva ispucao jedan i pobjegao... Stan koma, kupaona kao da je bomba pala, nema cistih rucnika, obrisao se sa nekim koristenim, ko fol njezin... Subjektivno zivi uzas, nebi ponovio za dzabe

Ja sam upravo pokusao kod 2 sa ege..kod obe se okrenuo i otisao..1.ne zna beknut eng.znaci dogovor nemoguc..2.ni priblizna sa slike..adio..moze mi 5 cigana doc..sa sobom uvijek imam za njih rjesenje..ako ima tko neku trenitno na ege za preporucit bio bi zahvalan.pozz
Pa jeboga kad imas takvo iskustvo onda napises koje su te, da mi ostali ne moramo kroz isto prolaziti, ne sluzi forum da samo ti profitiras, mozes i doprinjet nesto...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh