zerozeroone
Member
stavi linke tih lažnih da se mi ostali ne patimo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam upravo pokusao kod 2 sa ege..kod obe se okrenuo i otisao..1.ne zna beknut eng.znaci dogovor nemoguc..2.ni priblizna sa slike..adio..moze mi 5 cigana doc..sa sobom uvijek imam za njih rjesenje..ako ima tko neku trenitno na ege za preporucit bio bi zahvalan.pozz
Sorry..zaboravio napomenut u Rijeci
Jbg, ponuda u drugim gradovima je losija. Jedino je bolja kad je ljeto, pa ih ima na obali koliko hoces.Sorry..zaboravio napomenut u Rijeci
Ne znam zašto si se ti okomio na Tinu, kao prvo Tina govori engleski bolje od 90% cura iz Latinske Amerike, izgleda jako dobro a njena usluga je sigurno među top 5 trenutno u Zagrebu. Fer i korektna. Kao drugo izgleda još bolje nego li je na slikama i kao treće Svrško se žalio na cure koje rade u Rijeci a Tina je u Zagrebu.
Kolega Zdravko,mislim da si krivo shvatio..Ne znam zašto si se ti okomio na Tinu, kao prvo Tina govori engleski bolje od 90% cura iz Latinske Amerike, izgleda jako dobro a njena usluga je sigurno među top 5 trenutno u Zagrebu. Fer i korektna. Kao drugo izgleda još bolje nego li je na slikama i kao treće Svrško se žalio na cure koje rade u Rijeci a Tina je u Zagrebu.
?Ne znam zašto si se ti okomio na Tinu, kao prvo Tina govori engleski bolje od 90% cura iz Latinske Amerike, izgleda jako dobro a njena usluga je sigurno među top 5 trenutno u Zagrebu. Fer i korektna. Kao drugo izgleda još bolje nego li je na slikama i kao treće Svrško se žalio na cure koje rade u Rijeci a Tina je u Zagrebu.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|