Da li ima tko neki info o Alisha? Bio je već oglas u ZG, i sada ponovo
Možda i je ženska sa fotke, ali uz dosta filtera i dotjerivanja i nekih tetovaža koje nisu na fotki a sad ih ima po rukama pa daje sumnju da nije ona. I nije brazilka nego ukrajinka.
Hladniji doček u trenirci, mlada, plava duza kosa, zgodna u faci, našminkana, obrijana i uredna.
Tijelo nije toliko utegnuto ko na fotkama, pogotovo guza ko na fotkama a radi toga sam se većinom i odlučio. Apartman OK ali ništa extra, blizu Kvatrića, engleski slabo.
Uz poruku agenta prije da sve može, u stvarnosti = oral sa, ali početnički level pa nema puno sreće u tome, pogotovo sa nekim debljim kondomom koji je stavila, nema GFE, nema ljubljenja, nema lizanja. Sise priodne, steta da nisu veće...
Vidi se sa nije latina, sexu pasivna, cijelo vrijeme zatvorene oči, ne pusti ni glasa, ne stenje, nema dodiruje te, da se namijestiti i ne prigovara i osjeća se da odrađuje. Nije da se legne samo na krevet, hoće biti i gore al nije to neće biti kaubojka kakvu rade brazilke (bar one s kojima sam ja bio). Meni je u klasi Molly (Moldavija) a tim da Molly ima pogled i sudjeluke više.
Def. za one koji žele probat mlađu plavušu koja se još pomalo uči i kojima odgovara pasivniji tip u krevetu. Šteta da nije malo aktivnija, pa bi bilo i za ponovit.