U pravu si. U moju obranu, to je 3-4 put da smo se vidjeli. Prvi put poslovno, počastio sam je sa svime. Bio više nego fer prema njoj. Uspostavili frend odnos. Vidjeli se bez sexa, priča, druženje. Ja sam naiva, pao na priču da štedi za kuću u Venezueli. Doma joj pare za druženje bez sexa, opet častio. Treći put sex, bez naplate. Četvrti put, dan prije njezinog odlaska došla kod mene, prijateljski. Je, naivac I glupan sam ispao, a ona glumica za Oscara. D ame tražila lovu dao bi joj, dobro sam stajao. Spustio gard o najebao. Lekcija: ko o čemu, vojnici o skraćenju, kurve o poštenju.Sory nemoj se ljutiti ali ono malo si glup. Pa tko normalan ispušta kurvu iz vida kad dođe kod njega u stan. Koliko je puta neka došla kod mene nije mi palo na pamet je ostaviti samu u prostoriji. Cijelo vrijeme smo bili skupa dok nije ošla ća.
Najviše me boli jer sam bio više nego fer prema njoj, postala mi je draga, bio sam spreman pomoći joj, kunem vam se. Ispao sam levat godine. Čak je predložila bi li mogli probati biti u vezi. Iskreno, ne bi, ali sam bio pristojan i rekao da možemo polako ostati u kontaktu, pa tko zna...
Sada mislim da nisam ni prvi ni zadnji, a njoj svaka čast na priči i glumi. Ali igrat se s nečijim životom...
Ja sam preživio , idući - tko zna...
Murja? Nema šanse. Išao san do nje taj dan, nestala je.