BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Bio kod Carol, odlična usluga. Dočekala me u nesexy odjeći, onak za po kući, al mene to ne smeta. Nasmješena, priča pokvareni engleski, slike njezine, više je fotogenična nego što je uživo lijepa (MEN Klasika, pušenje (zaustavlja rukama do pola i nije neš dobra u pušenju, ali je ok) pa jahanje na meni, misionarski, doggy pa le legla na trbuh, pička joj je ok, al mene nije matirala. Potrudila se i bila je zaista dobrog ponašanja, al nije mi kompatibilna. Moguće da je blago blago punašnija nego ba slikama

Slučajno sam stisno objavi prije neg što sam sve napiso. Ovo (MEN je trebalo bit "(MENI OSOBNO)". Ja sam zahtjevan za svršit, a Carol me nije napalila dovoljno i osjećaj kad sam joj u pici nije bilo dovoljan. Ima još par detalja tipa oznojio sam se i na brzaka mi je donijela ručnik što je bilo lijepa gesta od nje. Ljubi se isto. Eto definitivno vrijedno posjeta. I da, 100 eura sat, al treba pitat jel cijena sklona promjeni ("is it negotiable" sam ja pito i ona me pitala što ja imam na umu i pito sam za 100 pol sata, sat 200). Možda bi sat mogao i 180, treba pitat. Ja sam bio pol sata

Slučajno sam stisno objavi prije neg što sam sve napiso. Ovo (MEN je trebalo bit "(MENI OSOBNO)". Ja sam zahtjevan za svršit, a Carol me nije napalila dovoljno i osjećaj kad sam joj u pici nije bilo dovoljan. Ima još par detalja tipa oznojio sam se i na brzaka mi je donijela ručnik što je bilo lijepa gesta od nje. Ljubi se isto. Eto definitivno vrijedno posjeta. I da, 100 eura sat, al treba pitat jel cijena sklona promjeni ("is it negotiable" sam ja pito i ona me pitala što ja imam na umu i pito sam za 100 pol sata, sat 200). Možda bi sat mogao i 180, treba pitat. Ja sam bio pol sata
Ček nisam zkužio na kraju koja je cijena?

Ljudi jel ima neka trenutno u ZG da bas voli analac znaci da ga primi kak spada u svim pozama, a ne ove gluposti da mozes samo misionarku/zlicu a ostalo ne da jer boli? Bio kod ove sofie i sare u paskoj, i bio kod one milfare mariana silva. foliraju, nedaju, glume, kreveti od 50cm pa nemos jebat osim u toj jednoj pozi. HELP 😁

Upravo bio sa Carol. Cura je iz Brazila izgleda super bolje uživo nego na slikama a guza i grudi savršene. Posebno bi napomenuo higijenu i čistoću cure a tako i apartmana, ručnika. Sve na svom mjestu. Engleski priča ok tako da i komunikacija nije problem. Oral sa kondomom nisam ni tražio bez sex više poza uglavnom zadovoljan. Jedina stvar koju sam prigovorio je temperatura u apartmanu tako da sam otvorio prozor jer je bilo prevruće.

Upravo bio sa Carol. Cura je iz Brazila izgleda super bolje uživo nego na slikama a guza i grudi savršene. Posebno bi napomenuo higijenu i čistoću cure a tako i apartmana, ručnika. Sve na svom mjestu. Engleski priča ok tako da i komunikacija nije problem. Oral sa kondomom nisam ni tražio bez sex više poza uglavnom zadovoljan. Jedina stvar koju sam prigovorio je temperatura u apartmanu tako da sam otvorio prozor jer je bilo prevruće.
Koliko si platio zabavu?

Jel lais ta sa slike? Kolko si platio?
Da, cura sa slike je, ugodna cura zna eng, al nije independent kao što piše.
1h 200e
Da sam znao da radi za agenciju nebih ni išao, al sam prekasno shvatio, tj nisam znao dok mi nije rekla.
Cura je prehlađena i stalno šmrca i ispuhuje nos, al ju agencija tjera da radim, a meni to smanjuje cjelokupni dojam i baš mi je turn off.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh