Odlicna jeIma tko saznanja o Tina Tresaure sa edge ima dosta dobrih recenzija alibsve Beograd![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlicna jeIma tko saznanja o Tina Tresaure sa edge ima dosta dobrih recenzija alibsve Beograd![]()
Koliko si platio zabavu?Upravo bio sa Carol. Cura je iz Brazila izgleda super bolje uživo nego na slikama a guza i grudi savršene. Posebno bi napomenuo higijenu i čistoću cure a tako i apartmana, ručnika. Sve na svom mjestu. Engleski priča ok tako da i komunikacija nije problem. Oral sa kondomom nisam ni tražio bez sex više poza uglavnom zadovoljan. Jedina stvar koju sam prigovorio je temperatura u apartmanu tako da sam otvorio prozor jer je bilo prevruće.
Ja idem već godinama poprilično često na kurve, nedavno sam se testiro i čist samima te li vi kakva iskustva sa bolestima od ovih ege cura
A dali ih ližeš ili sve sa kondomom radiš?Ja idem već godinama poprilično često na kurve, nedavno sam se testiro i čist sam
Nekada ližem i nekad bude oral bez kondoma, al preferiram zaštituA dali ih ližeš ili sve sa kondomom radiš?
Jel lais ta sa slike? Kolko si platio?Jučer bio kod ove:
Zanima me ako joj je netko probao cimericu?
Neka mi se javi u privat ako je netko bio.
Da, cura sa slike je, ugodna cura zna eng, al nije independent kao što piše.Jel lais ta sa slike? Kolko si platio?
Kužim.Da, cura sa slike je, ugodna cura zna eng, al nije independent kao što piše.
1h 200e
Da sam znao da radi za agenciju nebih ni išao, al sam prekasno shvatio, tj nisam znao dok mi nije rekla.
Cura je prehlađena i stalno šmrca i ispuhuje nos, al ju agencija tjera da radim, a meni to smanjuje cjelokupni dojam i baš mi je turn off.
Jesam, upoznala me sa njom, mala je topKužim.
A si vidio ovu drugu? Kako izgleda? Ta mi je bolja.
Ja sam joj se javio. Kad mi se javi idem k njoj definitivno. Imam para ovih dana pa samo čekam da nađem izliku haha. Nisam bio par mjeseci kod niti jedne pa sad odrađujem zaostatke xD javim ovdje kakva mi jeJesam, upoznala me sa njom, mala je top
Al je nova u poslu i ne priča eng tako da nezz kakva je usluga zato i pitam ako je netko bio.
Može javiJa sam joj se javio. Kad mi se javi idem k njoj definitivno. Imam para ovih dana pa samo čekam da nađem izliku haha. Nisam bio par mjeseci kod niti jedne pa sad odrađujem zaostatke xD javim ovdje kakva mi je
vidim da piše outcall, jel i prije tako?
Bio ove godine kad je bila, cini mi se u proljece. Sve preporuke, moje iskustvo s njom je bilo super. Otvorena, lagan dogovor bio, sta smo dogovorili to smo i odradili. Prekrasna cura.
Bio je incall.vidim da piše outcall, jel i prije tako?
si je probao u guzu?
video vuče na soft dominaciju![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |