Ne ide baš odmah na vratima zato što većinom kad te kurva dočeka ili ti samo otvori vrata i stane iza njih i pusti te da uđeš, ili proviri glavom malo. Neće kurva stat ispred vrata pa da ju ti odmjeriš prije nego uđeš.
Recimo ova Milana, lokacija je baš centar, i valjda se sjebo portafon jer je ženska izašla skroz dolje otključat ulazna vrata. Kako sam ušao u mračan haustor, nisam ju baš vidio. Kad smo ušli u stan vidim to nema veze s curom s linka. Rekoh "I arranged other girl". Kaze ona "sorry". Pokažem joj rukom na vrata i izađem. Al problem je u tome što su i ulazna vrata zaključana pa je i ona išla dolje zamnom da mi ključem otvori ulazna da mogu izaći. To je bilo čudnih 20ak sekundi valjda i za nju a i za mene. Ali preživilo se.
Ugl ak je cura sa slika al vidiš da je ili deblja ili fotošopirana ili šta god, najlakša fora za prodat je da taman nakon što si ju dobro odmjerio, staviš ruku u džep i kažeš a u kurac osto mi je novčanik u autu.
Uvijek zapišem šta sve hoću od usluga, i dam im na translate da to čitaju prije nego im platim, pa tu isto procjenim po njihovim reakcijama koliko će biti zainteresirane ili ne, i okrenem se ako mi ne paše.
Od tri dolaska, na dva se okrenem, jednom ostanem. To je otprilike neki prosjek.