200/h ok makar je i to puno za nas standard. 250/h mora bit topmodel, sve vise od toga ne vrijediPuno je spustila
250e max kaj dajem niti ne vrijede više, zaradila bi više da stavi 250e, a sa 400e tj sada 350e promet će joj biti slab
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
200/h ok makar je i to puno za nas standard. 250/h mora bit topmodel, sve vise od toga ne vrijediPuno je spustila
250e max kaj dajem niti ne vrijede više, zaradila bi više da stavi 250e, a sa 400e tj sada 350e promet će joj biti slab
Slabo ce tko ici kod nje za 350-400/h. Suludo. Za te pare odes do Villacha, platis upad u Wellcum, okrenes 2-3 cure, pojedes i popijes
Započeo kontakt s curom iz linka, odgovorila onom automatskom porukom s cijenama i da kazem u koje vrijeme zelim zakazati termin, napisao sam za 45 minuta, rekla da je nedostupna tada i sada vise ne odgovara.
Oooobavezno neka netko napise recenziju ako posjeti
Maksimalno na ege kaj idem je 150€ sat, 100€ pol sata, ove za vise me ne zanimaju, picka im nije zlatnaSlabo ce tko ici kod nje za 350-400/h. Suludo. Za te pare odes do Villacha, platis upad u Wellcum, okrenes 2-3 cure, pojedes i popijes
Isto tak. I to ak idem na pola sata obavezno pitam jel oral bez kondoma i može li dva pucnja (nekad uspije, nekad ne). Sve mi se čini da na 10 negativnih recenzija dođe 1 pozitivna. Kaže lik platio sat vremena i izašao van za 20 minuta. I takve priče. Ne znam čime one to cijene svoj izgled da za dva pucnja traže po 200€ ili više. Mislim, mogu tražiti, dokle god ima onih koji će plaćati.Maksimalno na ege kaj idem je 150€ sat, 100€ pol sata, ove za vise me ne zanimaju, picka im nije zlatna
U potpunosti se slažem200/h ok makar je i to puno za nas standard. 250/h mora bit topmodel, sve vise od toga ne vrijedi
Da to obavezno, oral bez kondoma mora biti, a dva puta mora biti u 1h i jednom u 30min, to je po meni normalno i kak mora bit, a ove fore da dam za sat vremena i da me tjera van nakon 20 min e onda vraca lovu boli me ona stvarIsto tak. I to ak idem na pola sata obavezno pitam jel oral bez kondoma i može li dva pucnja (nekad uspije, nekad ne). Sve mi se čini da na 10 negativnih recenzija dođe 1 pozitivna. Kaže lik platio sat vremena i izašao van za 20 minuta. I takve priče. Ne znam čime one to cijene svoj izgled da za dva pucnja traže po 200€ ili više. Mislim, mogu tražiti, dokle god ima onih koji će plaćati.
Najbolje onda ako se dogovoris za sat vremena, dodes tamo i kazes, evo love za pola sata, ako je sve u redu, produzit cemo na sat vremena.Da to obavezno, oral bez kondoma mora biti, a dva puta mora biti u 1h i jednom u 30min, to je po meni normalno i kak mora bit, a ove fore da dam za sat vremena i da me tjera van nakon 20 min e onda vraca lovu boli me ona stvar
Ali dok ima ekipe kojima je lova ko wc papir mogu takve cijene stavljat..
Mene isto zanima, izgleda bas jebenoBio tko? Ima vise profila. Ne nadeđem nista o njoj
Pa nije valjda i da oni (Nepalci, Indici ecet) tamane po Ege...
Bio jucer, ok je, puno melje ali je ljepa i akcija je solidna, ona je na slikama, higijena 10/10 mislim da je samo jos danas u Ri., kaze da ide doma da joj pun kurac indijaca, da se nikad vise ne vraca u Hr. radi njih, da su u grckoj ljudi cisci i nema indijaca... dogovor je nazalost preko nekog retardiranog agenta koji mi je uskratio ovu ljepoticu jer nije odgovarao na poruke za nju a cimerica je od Anne, i kaze da cijeli dan nikog nije imala, jebo pas usi agentu...
Cimerica o kojoj pricam je
Mozda dostave (Glovo, wolt) naplacuju u naturiPa nije valjda i da oni (Nepalci, Indici ecet) tamane po Ege...
Jesi bio ?Dal je netko isprobao
Može i u poruku
Kiki
Ako želiš pravu djevojku pravu zabavu javi se, ja sam party i mozemo radite sto god hoces! Razvlačim se kao gumica!…www.oglasnik.hr
NisamJesi bio ?
I ja sam se cudio, kaze ona da da, i da su odvratni, smrdljivi, nedaju se ca, rade drame a agent ih salje, kaze da u grckoj radi za ozbiljniju agenciju di bira klijantelu, te da u grckoj se vise naplacuju dodatne usluge pa i ona bolje zaradi i to je razlog zasto se nece vracat u Hr....Pa nije valjda i da oni (Nepalci, Indici ecet) tamane po Ege...
Znači pola sata za 130e i 2 pucnja, to je nešto novo bomeUpravo sam poslao poruku, kaže može 2 pucnja za 130€. Pa tko ode, neka napiše recenziju. Da znamo da li se isplati ili ne.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|