BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR


Nije cura sa slika. Okret.


Nije cura sa slika. Okret.


Ova je al je ima malo više nego na slikama. Nije ko krmača, nekima bi vjerujem i pasala, ali meni ne paše. Okret.

Danas kurac osto suh.

Kad već pišem da se nadovežem na prijašnja iskustva:


Lošija nego na slikama, higijena stana kriminalna. Također bio okret.


Za nju se već sve zna, pisao sam i ja al opet potvrdujem dobro iskustvo. Bilo je i boljih pa nisam htio ponavljat danas.
 

I tako dolazin kod još jedne latine...Lia, izgled ok, ništa spektakularno ali jebozovna cura...i krećemo mi lagano, blowjob, penje se na mene, jahanje, par poljubaca...okrece se na doggy, guzin je, gledamo se u ogledalo, opet okret, misionarska, maženje, ljubljenje... I onda mi predlaže nadoplatu još 50 eura da nam se prijateljica priključi. Reka može i uskače Sofia.


Sofija se uključuje u akciju, krene mi pušit a Lia me žvali. Sofija se penje gore i kreće jahanje. Vatan je za vrat, privlačim sebi i stiščem. Guran joj prst u usta a ona veselo prihvaća. Nakon što sam Sofiju odradio vraćan se opet na Liu, ovaj put s namjerom da završim...Opet kreće misionarska s još malo žvaljenja i romantike i nakon toga okret i najintenzivnije završavanje ikad u doggyu dok joj natežen tange i pleskam guzicu.

Šteta 200 eura za 2 latine, 40 minuta nezaboravljivog iskustva. :)
 

Nije cura sa slika. Okret.


Nije cura sa slika. Okret.


Ova je al je ima malo više nego na slikama. Nije ko krmača, nekima bi vjerujem i pasala, ali meni ne paše. Okret.

Danas kurac osto suh.

Kad već pišem da se nadovežem na prijašnja iskustva:


Lošija nego na slikama, higijena stana kriminalna. Također bio okret.


Za nju se već sve zna, pisao sam i ja al opet potvrdujem dobro iskustvo. Bilo je i boljih pa nisam htio ponavljat danas.
Kako misliš? Na vratima se odmah okreneš i odeš?
 

Odlicno iskustvo.
Lagan dogovor.
Tijelo fenomenalno, vidi se da ide u teretanu godinama, cvrsta guza i cilo tijelo, ogromni cvrsti silikoni, ali jako dobro napravljeni. Prica dovoljno engleskog.
Prvo malo price pa ljubljenja, pusenje bez kondoma, 69, nekoliko poza (5-6), trudi se, nije izgledala nezainteresirano, cak mislim da je uzivala, bila je i mokra dole. Na kraju sex izmedu sisa, lizanje jaja itd i svrsavanje po sisama.
Ponudila me vodom, sokom itd. Poslije tus, cisti rucnik, malo price i sritan doma.
Preporuka ko voli malo cvrsce i jace zene (ne deblje nego bas fit.)
Ponovio bi vrlo rado opet.

Sat vrimena, osta malo duze, nije zurila nigdi.
Steta 200€.
Pozdrav.
Anal radi
 
Pozdrav,
Nisam na kraju išao kod nje..nije se više javljala,očito je dogovorila nekog tko je ranije došao .

Međutim bio sam kod ove djevojke za 200 eura sat vremena .Odlična je ,znači tijelo kao na slikama. GFE , zavodnica ....Još je na kraju uzela uzela vibrator dok sam ju lizao .. vrhunska je ,mirišljava...još osjećam miris pice na sebi ufff ...sve pohvale

Dolazim za vikend u zagreb i definitivno cu probati Caroz. Posto sam 3 dana ovdje bi probao jos neke cure pa slusam preporuke.


Nasao sam ovu malu za 150/h izgleda dobro pa ako ima neko iskustva
 
Kad bas zelis u detalje ja cu ti ispricati kako je meni bilo s jednom od tih 'top' cura.Dogovorili smo se skroz jednostavno kroz par poruka.Cekala me kod ulaznih vrata zgrade u kojoj je imala apartman full sredena ( znaci stikle nasminkana, uska haljina, plava duga kovrcava kosa, savrsen parfem ).Definitivno najljepsa cura koju sam vidia u zivotu.Na ulazu smo malo popricali pa smo otisli u njen apartman(luksuzan uredan sreden).Popili malo vina pricali smo oko 15-ak minuta(ime odkud je godine i tako se malo upoznali).Skinula je haljinu ispod imala crne cipkaste tange i grudnjak odmah da kazem cura je imala 22 godine sise 2-3 guzica srednja ali zategnuta.Otisli u sobu ona me polako skinula kroz predigru koja je trajala mozda oko 10-ak minuta.Prvo oral koji je savrsen i nije stala pusit dok meni nije bilo dosta pa potom sex sa kondomom.Doggy radi vrhunski izmjenili jos par poza svrsavanje u usta.Ne voli prebrz tempo tako da je sex malo duze traja.Definitivno full GFE .Poslije se otisli istusirati gdje je vise manje ona sve radila jabsam samo staja i uziva.Popili smo jos jedno pice malo popricali i to je to.Cura je iz ukrajine pa smo sve na engleski pricali.Definitivno za ponoviti jer po mom misljenju nemas osjecaj da si samo jos jedan klijent kojeg se zeli sto prije rijesit.Cijelo vrijeme je nasmijana i da ti svu svoju paznju.Ja sam platia ili 250 ili 300 eura za sat ali sam bia oko 1:45 tako da kad se vrati idem ponovo.
Pises ovo 3 god
 
Kako misliš? Na vratima se odmah okreneš i odeš?

Ne ide baš odmah na vratima zato što većinom kad te kurva dočeka ili ti samo otvori vrata i stane iza njih i pusti te da uđeš, ili proviri glavom malo. Neće kurva stat ispred vrata pa da ju ti odmjeriš prije nego uđeš.

Recimo ova Milana, lokacija je baš centar, i valjda se sjebo portafon jer je ženska izašla skroz dolje otključat ulazna vrata. Kako sam ušao u mračan haustor, nisam ju baš vidio. Kad smo ušli u stan vidim to nema veze s curom s linka. Rekoh "I arranged other girl". Kaze ona "sorry". Pokažem joj rukom na vrata i izađem. Al problem je u tome što su i ulazna vrata zaključana pa je i ona išla dolje zamnom da mi ključem otvori ulazna da mogu izaći. To je bilo čudnih 20ak sekundi valjda i za nju a i za mene. Ali preživilo se.

Ugl ak je cura sa slika al vidiš da je ili deblja ili fotošopirana ili šta god, najlakša fora za prodat je da taman nakon što si ju dobro odmjerio, staviš ruku u džep i kažeš a u kurac osto mi je novčanik u autu.

Uvijek zapišem šta sve hoću od usluga, i dam im na translate da to čitaju prije nego im platim, pa tu isto procjenim po njihovim reakcijama koliko će biti zainteresirane ili ne, i okrenem se ako mi ne paše.

Od tri dolaska, na dva se okrenem, jednom ostanem. To je otprilike neki prosjek.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh