Da da , razumijem te . Hm..vidiš tako je mene ova Caroz za dodatnih 30eura zeznula za oralno bez kondoma .Na to nisam računao al dobro šta je tu je . Ja u novčaniku imao 10 i 50 eura i ja njoj kažem jel može za 10eura jer nemam 30 . I ona već vidjela da imam 50 i pita a šta ti je ovo,razmijenit ću ti ...i Ošla u drugu sobu i donijela mi 20 eura haha
Ali da, slažem se sa tobom...i treba se tako okrenuti kad to nije žena sa slike .
Jebiga. Sve je to skola, mene su u pocetcima jebale u mozak ko majmuna. Sad kad traze dodatne pare za nesto, klimam im glavom negativno i smijem se. Ako popusti super, ako ne odoh van. Mora bit bas 10/10 picka da pristanem dat neke extra pare. Iako, opet cu to prvo probat odbit, pa ako prode prode. S vremenom i kako dobijes rutine u prvih 15 sekundi cistog promatranja govora tijela mozes odmah skuzit kako ce izgledat akcija. Oce bit zainteresirana ili ce radit preko kurca.
Iako realno bolje da se maknes iz ovog sporta nego da iscekujes vecu rutinu. Kolko god da je benefit imati iskustva toliko je i hendikep jer mozes postat ovisnik. Pisao sam vec prije kako bih bio najsretniji da mogu odluciti da necu vise nikad ici na kurve, ali ne ide. Nekoliko ljudi mi se javilo privatno i reklo da imaju isti problem. A taman i da ne razvijes ovisnost, opet se bolje maknit jer ces svakako sacuvat pare.