BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

U beogradu 12 independant, verfied profila sa cijenom pola sata 80 eura ili niže. Vidio sam 2 dobro ocijenjena profila sa cijenom od 50 eura pol sata. Što se događa u beogradu?

Bio sam kod ove cure. Cura je sa slika, ali su slike obrađene. U faci je malo grublja. Rekao bih srednje 30-e. Sise malo ispuhane, tijelo kao na slikama. Jako ugodna, stan super, ona čista i mirisna. Ponudila s vodom i tušem i krenula me skidati. Kad sam izašao iz kupaone, krenula me ljubiti i navlačiti miška i onda pušenje klečući. Zatim me odvukla u sobu. Super pušenje, radi i DT ako si do 20 (to zadovoljavam 🤣). Super pičić s većim usminama i onda par poza i svršavanje u usta. Nema prstiju u picu.
Ne požuruje, posvećena je, jako simpa, tuš prije i poslije i neobavezna spika.
Uglavnom sve super, ali mi nije baš u faci, iako sam to naslućivao iz fotki. Ukupna ocjena 8,5/10. Tu je do utorka.
Malo mi je žao da nisam otišao do ove Irine koju je Darac nahvalio

Hmm, ček ček ... ja sam bio kod nje prije par dana .... Petrova jel ? Znači cura nije imala nikakve silikone jer baš gledam na to. Bila je odlična. Simpatična,mirišljava,sve prirodno ....
Hm,sad možda jedino da ti nije bila ona...
Je Petrova na početku. A sve moguće. Ova je bila sitna simpatična i plastična. To mi je turn off do te mjere da sam se obukao kad se ona skinula. Ali je bila vrlo korekna i bez puno priče vratila lovu.

Ako oces to onda si kupiš analni tus i prije susreta se ispereš i onda si miran. Ovo sto pričaju da se iskenjas dobro prije susreta e to sad nezz kolko je učinkovito
htio danas otići kod spomenute Irine, pošto se nije javljala dogovorio Roxane
Nemam tu šta puno dodati, iako više volim mlađe djevojke kod ove je usluga top.
Kad je krenula pušit sama je krenula s prstom prema guzici, reko nisam nikad probo ali ajde....
(baš jutros se pokenjo i samo se dobro opro - reko valjda nebu dreka:ROFLMAO:)
Potrudila se krenula lagano, pa stavila lubrikant ali jednostavno čim sam osjetio nekaj u šupku sam imo osjećaj da bum se pokenjo.... jednostavno se nemrem opustit, više mi je bio pritisak... tak da je skužila da mi ne paše baš iako sam si dao vremena....
nastavila je s BJ i tako sam završio (inače rijetko kad svršim na sami BJ), drugi put krenula s BJ pa cowboy, pa kasnije sjeo na rub kreveta ona s guzicom prema meni jahala stoječki- top.... još malo doggya, pa misionarska i svršio joj po faci......

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh